Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

/ #31720 Re: Hai sa lamurim problema SLO! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM

2015-01-04 08:41

#31691: - Hai sa lamurim problema SLO!  INCALCAREA LEGII INSOLVENTEI 85/2006 SI TOATE LEGILE DE CATRE PIPEREA CU ASOCIATII &CO SI  NICULAE BALAN BDO Business Restructuring SPRL si restul participantilor....!!!!!! LIDERII  NOSTRI NE-AU  TRADAT PE TOTI (SI ANGAJATI SI FOSTI ANGAJATI) SLO, SVO, SUO, SSO,SRO, CARTEL ALFA PRIN VINCEA LA NIVELUL OLTCHIM PE CCM SI ALTE LEGI.

 HAI SA LAMURIM PROBLEMA SINDICATELOR. ACESTE SINDICATE PRIN DECIZILE LUATE SI INCALCARE A LEGII 85/2006 S-AU REZUMAT DOAR SA-I ASMUTA PE COTIZANTII LOR OFERINDU-LE PISTE FALSE SI AVOCATI LA FEL DE FALSI IMPREUNA CU MULTE MINCIUNI SUSTINUTE DIRECT...( BENEFICIIND DE SUME DE BANI DE PE URMA LOR COTIZANTII CE TREBUIA SA-I COORDONEZE IN SENSUL SI DIRECTIA NORMALA, NU SA-I FURE...),  INVRASBIND, DERUTAND,  IMPUNAND  DOAR IN ANUMITE ZILE SI PERIOADE MITINGURI PE LA DIVERSE INSTITUTII, BLA,BLA,BLA SI CRA,CRA,CRA... SI CAND SE DESFASURAU EVENIMENTELE CRUCIALE ALE VIITORULUI OAMENILOR SI OLTCHIM CU ARPECHIM NU MAI SPUNEAU DECAT NISTE COMUNICATE IN PRESA ORI APARATII TV SAU MUCLES, MUTENIE TOTALA, DE LA UN TIMP AU DISPARUT SI ACESTEA, FIIND FOARTE VAG FACUTE... CHIAR DACA LE INTRA IN ATRIBUTIUNI DE INFORMARE PENTRU TOTI PE CCM, TELEFONUL FARA FIR BARFA FUNCTIONAND LA EI...  SI TOT FELUL DE INTALNIRI DE TAINA, FARA SA FI AVUT O LEGATURA DIRECTA CU OAMENII SALARIATI FOSTI SI ACTUALI SAU CEILALTI CREDITORI, ACESTIA FOLOSINDU-SE  DOAR DE UNII DINTRE SALARIATI FOSTI SAU ACTUALI, PE POST DE MARIONETA, PAPUSARI, MAIMUTARELI SI PORCISME..., CARE NU STIAU EI PREA MULTE DIN CE SE INTAMPLA SI CREZAND CU OCHII DESCHISI  MARTORI LA CE LI SE POVESTEA IN ACESTE INTALNIRI DE TAINA CU CAFELE MULTE..., BENEFICIARII FIND OAMENII DE CASA AI ACESTOR SINDICALISTI SI TOTAL ABSENTI DE LA CE SE INTAMPLA SUB NASUL LOR ...FIIND PARTASI LA VORBE SI DECIZII PE SUSTA, NU CEI  MULTI SI PAGUBITI, INSELATI, FURATI, MINTITI, HAITUITI SI ALTE FAPTE CREATE SI INTAMPLATE.... IAR ACESTE SINDICATE IMPREUNA CU CARTEL ALFA AVEAU TOATE FORMELE LEGALE SI ERAU IMPUTERNICITI SA REPREZINTE INSTITUTIILE OLTCHIM SI ARPECHIM PRINTR-UN GEST NORMAL SI PRECIZAT IN LEGI DE A LUPTA LA BAIONETA IN JUSTITIE CU FORME LEGALE SI DOVEZI ADUSE JUDECATORULUI CHIAR PRIN URMARIREA SI REDRESAREA SITUATIEI CUM SCRIE IN LEGEA INSOLVENTEI PRIN ADUCEREA UNOR EXPERTI INTERNATIONALI, CELE DOUA INSTITUTII OLTCHIM SI ARPECHIM FIIND SI DE COMPETENTA INTERNATIONALA DEOARECE ACEST SISTEM INTEGRAT A FOST GANDIT SI PROIECTAT CHIAR DE ACESTIA IN COROBORARE CU ROMANIA SI TINAND CONT CA S-A APROBAT CONVERSIA IN ACTIUNI DE LA U.E. SI MULTE ALTE BENEFICII SPRIJINITE DE FORUMURILE INTERNATIONALE, AVAND LIBER SA REDRESEZE SI SA SALVEZE LOCURILE DE MUNCA....,  SI UN PLAN DE REORGANIZARE STABILIT BINE SI COERENT, PUTERNIC SI DE VIITOR, PRIN REDRESARE BINE GANDITA SI PRECUM MAI ADUCEA AMINTE DOMNUL BLANCULESCU SI ALTII CA EL ..., MULTI CARE CUNOSC SITUATIA..., INSA NIMENI NU  AJUTA..., DOAR SLO IL INCURAJA DE PE MARGINE FACAND FIGURATIE SI CU HARTII LA CEI CARE NU-L ASCULTAU DIN CONTRA IL EJECTAU SI ERAU COMPLICE LA ALTE FAPTE ILEGALE DE MANA CU EI..., OCOLIND JUSTITIA SI PROCESUL INSOLVENTEI 85/2006 PE FALIMENT, FIIND DOAR PREZENT PRIN COMUNICATE SI ATAT...,   PRIN INDOLENTA SI NESIMTIREA CU CARE  TRATAU TOATA SITUATIA CREATA VOIT DE EI, HAOTICA SI DISTRUCTIVA ....!!!!!!!!!

ACESTE SINDICATE AU INCALCAT NU NUMAI STATUL SINDICAL, INSA AU FOST LA DECIZII PRIN INCALCARI ALE LEGII INSOLVENTEI SI MULTOR ALTOR LEGI..., MASCAND CU DIALOG-SOCIAL ( O MASCARADA, MITOCANIE, MAIMUTARIE, PORCISME, CIRC SI ALTE FAPTE...), IN DEFAVOAREA OAMENILOR SI A INSTITUTIILOR CAT SI CELORLALTI CREDITORI DIN TABELUL DE CREANTE, PRIN TOT FELUL DE DECIZII SI PROTOCOALE, LASAND BLOCATE INITIATIVE IN JUSTITIE SI NECONTINUATE, OPRIND ACHITARILE CELOR INDREPTATITI PE LEGI SI LEGE FAPTA CONDAMNATA DE LEGEA INSOLVENTEI (FIIND COMPLICE LA ALTE ACHITARI CATRE UNU SAU MAI MULTI  DIN CREDITORII CAPTIVI, UNU DIN ACESTIA FIIND CET GOVORA PRIN PROTOCOL SEMNAT SA LI SE ACHITE IN DEFAVOAREA CELORLALTI CREDITORI DIN TABELUL DE CREANTE, S-A INCALCAT LEGEA 85/2006...), DOVEZI CHIAR NEADUSE IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC ACESTE PROBE SAU FAPTE FACUTE DE EI SI MULTE ALTE FAPTE NEPREZENTATE JUSTITIEI... FACUTE PE SUSTA FARA ACORDUL NOSTRU AL CREDITORILOR SI NICI JUDECATORULUI DE CAZ, SINDICATELE NEFIIND IN PROCES CONTRA CELOR CARE INCALCA LEGEA SI LEGILE, FACAND TOT FELUL DE MINUTE SI ALTE HARTII SI HARTIUTE, CARE SPECIFICA SI  IN ACEASTA LEGE A INSOLVENTEI, NU AU VOIE SA SE PRODUCA  IN DEFAVOAREA ALTUI CREDITOR ASTFEL DE FAPTE SI IMPOTRIVA SALARIATILOR FOSTI SI ACTUALI, DECIZII, MINUTE, PROTOCOLE, ALTE HARTII SI TOT FELUL DE INSTABILITATI CHIAR IN ACEASTA PERIOADA DE PROBA IN INSOLVENTA, DEOARECE ACUM AVOCATUL PIPEREA CREDE CA IESE DIN ACEASTA PERIOADA DE ACOMODARE DE DOI ANI DIN RATEURILE BINE STIUTE  DE MANA CU SINDICATELE SI TOATE FAPTELE LOR... IAR  CONFORM LEGII, VINE SI CU PLANUL FINAL DE REORGANIZARE, IMPREUNA CU UN TABEL FINAL DE CREANTE FOARTE ASTEPTAT SI FOARTE NECESAR... MUUUUUULTTT INTARZIAT SI AMANAT, DETURNAT SI ...., IAR CEI TREI ANI VIZATI DE EL SI ALTII ... ACUM INCEP PE LEGEA INSOLVENTEI...., NUMAI CA PRIN FAPTELE LOR SI CU SINDICATELE (TOATE) AU CALCAT LA PROPRIU PE OAMENI ( APELAND SI LA CONCEDIERI COLECTIVE SI ALTE FAPTE "EROICE" LOR PRIN INCALCARI ALE LEGII SI LEGILOR...), CREDITORI, IAR ACESTIA AU CERUT IN INSTANTA FALIMENTUL FINAL, PE INDOLENTA, NESIMTIREA, MITOCANIA, MAIMUTARELILE, PORCISMELE,  FURTUL SI  INCALCAREA LEGII SI LEGILOR SI ALTE FAPTE..., DE CATRE SINDICATE SI STATUL ROMAN.

NU MAI MINTITI SINDICATELOR SI CEI CE SUNTETI IN PIPEREA CU ASOCIATII & CO. IMPREUNA CU CEILALTI PARTICIPANTI LA FAPTE SI EVENIMENTE...!!!!!!!!!!

OLTCHIM SI ARPECHIM ESTE INCHIS PRIN SUSTA PARSIVA CU CARE A VENIT SI PRIM-MINISTRU SI TOATE MINCIUNILE ARUNCATE DE MINISTRII SAI, IMPREUNA CU TOTI PARTICIPANTII..., RAU SI INTENTIONATI IN VOINTE GRESITE SI INCALCARI ALE LEGII SI LEGILOR SI MULTE ALTE FAPTE....!!! VA COMUNICAM, PENTRU CA ASTA  FACETI VOI SI VA OCUPATI DE DEZINFORMARI SI ALTE FAPTE TOTAL HAOTICE IMPOTRIVA NOASTRA A TUTUROR DIN JUDETELE VALCEA SI ARGES  LA NIVELUL TARII..., SI CAND SUNT MOMEMNTELE CHEIE UITATI SA LUATI POZITII CORECTE  APELAND LA FORME ACIDE, MINCINOASE  SI IMPOTRIVA NOASTRA...!!!

 ACESTEA SUNT FAPTELE VOASTRE:

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN #31641 SUNT IN CULPA.

OLTCHIM si ARPECHIM, INCHIS!!!!!!!!

CU MANA, DECIZILE  SI PRICEPEREA LOR LA ALTE FAPTE ILEGALE... COROBORAT SINDICATELE SI STATUL ROMAN IN CULPA.

https://www.youtube.com/watch?v=RZw9B0gL9cA =>  daca prezentai in fata judecatorului-sindic pe lege, nu stateai sa-ti bati joc de salariati fosti si actuali angajati, incalcand CCM si alte legi razboindu-te cu salariatii sau mimand conflicte cu alte sindicate... pierzand timpul, si cum explici la tv asa duceai toate dovezile instantei , specifica foarte clar si negru pe alb in legea 85/2006 insolventa, pasii si metodele pe care voi le-ati ignorat si incalcat, si alte fapte...!!!! MINTI CU TERMENUL DE CREANTA, UITE DOVADA DIN DEX SI ESTE SPECIFICATA SI IN LEGEA 85/2006 SI ALTE LEGI..., ALTFEL SE PIERDEAU SUMELE, IAR ACEST TERMEN FIIND PE LEGE OBLIGATORIU TRECUT IN ACTE, LEGAL, NENOROCITULE  DICULOIU SI ALTII DIN ALTE SINDICATE IDENTICI CA TINE:

CREÁNȚĂ s.f. act prin care se constată dreptul creditorului de a primi o sumă de bani de la debitor. (< fr. créance)
Sursa: MDN (2000) | Adăugată de raduborza | Semnalează o greșeală | Permalink

Legea 85/2006, Art. 3

10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca intre debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt inregistrate din oficiu in tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA