Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #31669 VESTE BUNĂ ... SAU MINCIUNA?

2015-01-02 20:32

http://www.voceavalcii.ro

Economie

VESTE BUNĂ: Milionarul Vuza încă vrea să cumpere OLTCHIM

Ian 02, 2015 Scris de  Magda POPESCU

Milionarul Ștefan Vuza, prezent în TOP 300 cei mai bogaţi români are o avere estimată la 120-130 de milioane de euro și ocupă un onoront loc 33 în acest clasament.

Vestea bună pentru vâlceni este aceea că cel care controlează „Grup Serviciile Comerciale Române" este decis în continuare să cumpere combinatul OLTCHIM din Râmnicu Vâlcea. Mai mult, Ștefan Vuza a găsit și un partener străin de mare anvergură.

Milionarul consideră că astăzi, criza nu mai este o amenințare pentru el. Toate cele 19 fabrici ale grupului sunt pe profit și a scăzut semnificativ gradul de îndatorare către bănci. În plus, rezultatele financiare, în urma investițiilor făcute în capacitățile de producție, îl fac să vorbească fără nicio îndoială de un trend ascendent, arată Vocea Transilvaniei.

Din păcate, însă, ultima strigare pentru privatizarea combinatului s-a consumat în această lună, niciun doritor nefiind interesat cu adevărat de cumpărarea OLTCHIM SA. Tocmai de aceea, privatizarea a ieșit din discuție, urmând ca Oltchim să fie reorganizat în următorii trei ani.