Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #31348 Felicitari OLTCHIM! Poate vede si cine trebuie ca OLTCHIMUL are un mare potential de export.

2014-12-22 08:43

OLTCHIM, cel mai mare exportator de produse chimice din Romania

18 Decembrie 2014


Miercuri, 17 decembrie 2014
 s-a desfasurat la Bucuresti Gala ANEIR 2014, organizata de ASOCIATIA NATIONALĂ A EXPORTATORILOR SI IMPORTATORILOR DIN ROMANIA (ANEIR) in parteneriat cu BNR, eveniment la care au participatdomnul Mugur ISARESCU, Guvernatorul BNR si domnul Nicolae VACAROIU, Presedintele Curtii de Conturi.

In cadrul festivitatii, OLTCHIM a primit TROFEUL ANEIR de EXCELENTA pentru cel mai mare exportator de produse chimice din Romania in 2014.

Aceasta distinctie confirma colaborarea deosebita a companiei cu partenerii sai si eforturile permanente de a dezvolta produse de inalta calitate pentru clienti. De-a lungul timpului, aceste eforturi au consolidat pozitia de lider a OLTCHIM pe piata Europei Centrale si de Est in randul producatorilor de polioli polieteri si soda caustica.

Galei ANEIR premiaza anual cele mai puternice companii din Romania, pe baza rezultatelor la export furnizate de Institutul National de Statistica.

In cadrul festivitatii au fost premiate companii din principalele sectoare de export (metalurgie neferoasa, industria tutunului, industria chimica, industria confectiilor, petrol si gaze, transporturi si expeditii internationale).

Distinctiile pentru cele mai active companii in domeniul exporturilor au fost acordate de Mugur Isarescu - Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Nicolae Vacaroiu - Presedintele Curtii de Conturi si Mihai Ionescu - Secretarul General al ANEIR, Co-Presedintele Consiliului de Export al Romaniei.

http://www.oltchim.ro/

http://i.imgur.com/t53q1G6.jpg?