Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.
Musafir

/ #31017 BREAKING NEWS: a venit la Oltchim. Cu insolvenţa nu-i de glumit!

2014-12-16 13:21

#31016: suge sefule max rudotel stressss - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu insolvenţa nu-i de glumit!  PENTRU TOTI SUGACII SI POSTACII PARTIDELOR POLITICE:

 Spitalul Socola din Iaşi se transformă în institut regional de psihiatrie http://www.mediafax.ro/social/

Cu dedicatie pentru tine si multi altii ca tine maimutoiule, porcule, jegule si linge  tot si suge bine. Vei suge acadele colorate si le inghiti pentru sanatatea ta. Pomanagiilor, colivarilor, sugatorilor, cersetorilor, mitomanilor, HOTILOR, viata voastra este pentru acest spital Socola. Drum bun si insanatosiree...cand o vrea Dumnezeu, poate va trateaza el.

 

Voi sunteți demenți ? Recunoașteți că ați căpușat Oltchim-ul ?

 13 December 2014

Niciunul dintre cei patru investitori care s-au arătat interesaţi de preluarea Oltchim nu a depus ofertă până la termenul-limită , scrie economica.net. Firma de stat nu va mai fi privatizată. Soarta combinatului se va decide în 10 martie, când Comitetul Creditorilor va vota planul de reorganizare elaborat de administratorul judiciar.

 

Suprinza însă abia acum vine, conducerea Oltchim cică ar fi luat decizia ca necesarul de cash al societăţii să fie asigurat din credite-furnizor, precum şi din eliminarea unor costuri actuale cum ar fi plata energiei şi a aburului prin terţi. Conducerea societăţii urmăreşte să ajungă direct la producător pentru plata acestor utilităţi, scrie publicația economic amintită.

 

Așadar, în condițiile în care o mie de muncitori au fost dați afară și nu au primit plățile compensatorii, în condițiile în care combinatul se prăbușește, energia și altele sunt cumpărate prin terți !!

 

Terți pe care îi știm, evident, atâta doar că ne-a șocat faptul că la nivelul conducerii se recunoaște că Oltchim a fost și este jecmănit și când se află cu un picior în groapă. 

 

Ar mai fi de spus și că ambiția unui anumit politician vâlcean de a controla Consiliul Județean poate fi explicată tot prin existența acestor terți, dar asupra acestor aspecte vom reveni.

===================

În primele nouă luni, Oltchim a achitat către CET suma de 93,6 milioane lei

Oltchim şi CET au semnat un protocol care să garanteze plata datoriilor

http://www.impactreal.ro/

01-12-14

===================

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

din 30.01.2013

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati.

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!