Sa facem o lege pentru Max, cainele erou

Rodica

/ #1355

2014-12-08 08:24

Catelarul nu l-a abandonat, dar legea tampita ii interzice sa-l ia acasa. Nu-l poate adopta, nu are nici un drept asupra partenerului sau. Este un bun al MAN si dispune de el cum vrea. Nu stiti cata suferinta este si pentru catelar, atunci cand sunt despartiti. Dar este un ordin care se executa, nu se discuta ( c-asa-i in armata). Nu blamati catelarul. Daca ar fi putut face ceva, care sa nu incalce ordinele idioate din armata si sa-i afecteze cariera, ar fi facut.

Aceste animale sunt scoase la licitatie, pe sume exorbitante. Armata si celelalte institutii care folosesc animale utilitare, vor sa-si recupereze toate cheltuielile efectuate cu aceste animale si le vand la pret de BMW ultima clasa.

Cand pleca in misiuni sunt inregistrati ca avand toate vaccinurile facute, apti din punct de vedere medical. Ar trebui tras la raspundere, medicul care l-a avut in evidenta. El este cel care nu i-a facut toate vaccinurile, dar in fisa lui figurau ca administrate.

Nu aruncati cu piatra in soldatii nostri, care sunt si ei aruncati in razboi, la fel ca si aceste animalute. Nu-i murdariti pe toti pentru cate un idiot care nu-si face treaba.