Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

PRIETENE

/ #30240 Re: Re: LEGEA 85/2006 si CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ), OUG nr. 36/2013,H.G. 241/08.05.2013:.

2014-12-04 12:02

#30234: disponibilizat oltchim - Re: LEGEA 85/2006 si CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ), OUG nr. 36/2013,H.G. 241/08.05.2013:. INDIFERENT DE INSOLVENTA SAU DECLANSARE FALIMENT SALARIILE IN FUNCTIE DE VECHIME SI TOATE DREPTURILE SALARIALE TOT IN TABELUL DE CREANTE PRIORITARE SI DE DREPT PRMII LA PLATA SUNT SI SE PUNE IN APLICARE PLATA FINALA CATRE DESTINATAR, LEGEA 85/2006 II PUNE SA ACHITE TOT, CEEA CE IN INSOLVENTA NU AU FACUT, FAC OBLIGATORIU CU PARTICIPAREA STATULUI ROMAN CARE TREBUIE SA ACHITE, PANA LA FINAL.

 TABELUL FINAL DE CREANTE, DUPA APROBARE DE CATRE JUDECATORUL - SINDIC ESTE PREZENTAT PUBLIC LA AVIZIERUL TRIBUNALULUI SI  LA SEDIUL OLTCHIM, TU NU AI DREPT DE CONTESTARE SALARII ( IN FUNCTIE DE VECHIME IN MUNCA SI DREPTURI CUVENITE IN CAMPUL MUNCII), DREPTURILE TALE FIIND FOARTE CLARE SI NU AU DREPTUL EI PE ACESTE SUME SI NICIUN ALT CREDITOR  DIN LISTA  TABEL, CEEA CE S-A INCERCAT SI REUSIT, CET-UL RAMNICU VALCEA STIE PRIN MIHAI BALAN CU PARTICIPAREA LUI ION CILEA SI CEILALTI  DIN CONDUCEREA  SINDICATELOR ( TOATE INCLUSIV ION VINCEA CARTEL ALFA)  FACAND ILEGALITATE!!!!! IAR DACA O FAC, CEEA CE NU CRED CA O SA MAI PICE IN ALTA ILEGALITATEA  SI  SA FACA PIERDUTE SALARIILE...( INSA DOMNUL PIPEREA NU FACE ASA  CEVA, EL NICIODATA NU A SPUS CA NU ACHITA SI NIMENI DINTRE CEI CU CARE LUCREAZA, RESPECTAND IN FINAL LEGEA)

ESTE PENAL SI SE CONDAMNA CU INCHISOAREA SI RECUPERAREA PREJUDICIULUI CU DAUNE-INTERESE CELOR CARE NE-AU UMBLAT LA SUMELE DE BANI SALARII CONFIRMATE DE LEGEA 85/2006, CCM, ITM, CODUL MUNCII, CODUL PENAL SI TOATE LEGILE IN SUSTINERE!!!!!

POATE SA FI NEBUN  ACUM SA CERI ASA CEVA TU SALARIAT SAU FOST SALARIAT SA-TI CONTESTI SUMELE DE BANI DIN ACTE, FIIND PRIMUL SI PRIORITAR SI PRIMII LA PLATA CU ACHITARE INAINTEA MUUUUUUUUULTOR ALTOR CREDITORI, PERSOANE FIZICE SI JURIDICE. NOI SALARIATII (FOSTI SI ACTUALI ) SUNTEM PRIORITARI LA ACHITARE INAINTEA TUTUROR. TU NU AI CE CONTESTATA, TU CERI SA TI SE ACHITE SALARIILE CREANTE IN FUNCTIE DE VECHIME SI SALARIILE CREANTE RESTANTE IN LITIGIUL DE MUNCA CARE IL AI CU S.C. OLTCHIM S.A. VALABIL SI PENTRU ANGAJATI SI PENTRU DISPONIBILIZATI.

DUPA CE ACEST TABEL DE CREANTE ESTE APROBAT,  SE INCEPE A FACE PLATILE IN FUNCTIE DE CRITERIILE STABILITE IN TABEL SI DATA CU CARE INCEP SA ACHITE, IN ORDINEA TABELARA CARE ESTE TRECUTA SI APROBATA, SALARIATII ( FOSTI SI ACTUALI ) INCEP ACEASTA LISTA CU PRIORITATE LA ACHITARE DREPTURI, PRIMII SI INCONTESTABILI SAU NEATACABILI !!!!!

#27066 Re: Re: Re: Re: Niculae Bălan, reprezentantul BDO Business Restructuring SPRL

 

 

ACHITA. OLTCHIM, LEGEA!!!!!!

S-a vandut din Oltchim, conform voceavalcii.ro si confirmata de guvern tot conform voceavalcii.ro, salariile nu s-au platit nici pana azi (salarii plati compensatorii disponibilizati si angajati, conform declaratiei lui NICULAE BALAN, reprezentat BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL a declarat pentru Curierul Naţional că astăzi va avea loc Adunarea creditorilor. "Luni va avea loc Adunarea Creditorilor. Pentru a putea elabora planul de reorganizare al Oltchim va trebui mai întâi să selectăm investitorul care să cumpere SPV-urile şi Rafinăria. În planul de reorganizare vor fi menţionate sumele care trebuie distribuite creditorilor, inclusiv salariile compensatorii ale salariaţilor disponibilizaţi, salariaţii fiind consideraţi salariaţi privilegiaţi", a declarat administratorul judiciar.  [Anul 19. Luni, 12 Mai 2014 ). http://www.curierulnational.ro/

 

#27065 Re: Re: Re: CUM ESTE PIPEREA,....???? GARANTAT PIPEREA....!!!!!

 

 

A SPUS https://www.youtube.com/ =>PIPEREA - 18 iunie 2014 SI SECUNDA.

Piperea:Referitor la banii pe care îi so:licită disponibilizaţii de la Oltchim, avocatul Piperea spune că 'în secunda în care vor fi 9 milioane de euro în conturile societăţii, eventual din vânzarea Oltchim SPV, vor fi plătite sumele disponibilizaţilor'.

DL. PIPEREA, STIE CA TREBUIE SA ACHITE ACESTE SUME, CE NU A SPUS DANSUL CA PRIN ORICE MIJLOACE IN TIMPUL INSOLVENTEI TREBUIE SA APLICI ACHITARE CREANTE GENERATE PE PARCURSUL ACESTUI PROCES AL FALIMENTULUI IN INSOLVENTA, INDIFERENT SURSA SAU METODA  DE UNDE FACI TU ROST DE BANI FORMA LEGALA, CAZUL DE FATA CEL CARE A PRODUS DISPONIBILIZARILE FIIND STATUL ROMAN SI ACTIONAR MAJORITAR IN S.C. OLTCHIM S.A. RAMNICU VALCEA, LEGEA 85/2006 SPUNE ACHITA CREDITORII CU CREANTELE NEACHITATE, PRIMII SI PRIORITARI LA PLATA INAINTEA TUTUROR FIIND SALARIATII (ANGAJATI SI DISPONIBILIZATI) PE TABELUL DE CREANTE.

#30223 Re: Tribunalul Vâlcea a decis intrarea "Oltchim" în insolvenţă

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

#28378 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )