nu mai vrem discriminate la mpfm

Iulia Boca

/ #8

2014-11-27 09:37

Cata sfidare si desconsideratie puteti avea dragi "mai mari" din spatele show-ului? Vin zilnic de doua saptamani incoace, mai mult de 50 la suta din oamenii prezenti in platou pt a sustine un cuplu: Cristian si Elly. 35-40 din invitati la suta se impart intre ceilalti concurenti. Cat timp au fost invitati in platou Cristian si Elly in aceste doua saptamani?3-4 minute......o singura data. Ceilalti toti au venit de 2,3,4 ori si cate 15-20 minute desi aveau doar 1-2 sustinatori in platou. Nu ar trebui sesizat OPC pt faptul ca va bateti joc de cei ce urmaresc acest show? Nu ar trebui sesizat CNA-ul pt ca intr-un show unde zice-se ca toti concurentii au drepturi egale, de fapt constatam ca nici nu poate fi vorba despre egalitate in drepturi, nu sunt prezentate si tratate toate cuplurile la fel? Din cate stiu, domniile voastre, trebuie sa tina cont de parerea noastra si de ceea ce dorim noi sa vedem , pt ca noi va facem rating-ul, iar pt domniile voastre tot ce conteaza e acest rating. Daca nu veti lua masuri eu nu pot continua sa accept sa va bateti joc de mine ca si telespectator, nu pot continua sa tolerez sa va bateti joc de multi altii ca mine si nu imi ramane de facut decat sa sesizez organele competente. Prima masura pe care trebuie sa o luati si nu suporta amanare pot a va mai spala rusinea:CRISTIAN SI ELLY IN PLATOU.