Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #29840 Re:

2014-11-26 17:08

#29838: -  

 Nu inteleg, ce vi s-a spus? Sa nu semnati, ce?

Lasa-l pe Cornescu, e un tip OK care e ce trebuie acolo. E singurul care poate aduce un echilibru.

 

Problema cu "plecarea" lui Cernev este mult mai complexa decat pare. E o lovitura directa, sub centura data luptei sindicale de catre conducere/politic etc. Este o desconsiderare a angajatului de rand si a formelor lui de aparare in fata abuzurilor.

ASTA TREBUIE SA INTELEAGA TOATA LUMEA!!!!

 

Cei din Oltchim si mai ales cei din Victoria sa fie constienti ca, si DA, cascati bine ochii cand cititi asta, AU PIERDUT ENORM PRIN INDEPARTAREA LIDERULUI LOR, FIE EL SI CERNEV.

Sa fiti constienti de faptul ca azi e vorba de Cernev, maine poate fi vorba de Bica sau Cornescu sau Comanescu sau oricare altul!!!! Cei din conducere / administratie au facut acest abuz bazandu-se pe mancatoriile si parsivenia oamenilor din Oltchim.

Nu trebuie sa emiteti pretentii pentru un CCM bun si decent, pentru negocieri corecte in ceea ce priveste drepturile salariatilor, PENTRU CA VOI DE FAPT DORITI PRIVILEGII STRICT PERSONALE, si oricum sunteti nevoiti sa faceti cum vor cei din conducere! Dixi e de mult vandut si oricum

CINE NU E DE ACORD VA PATI CA CERNEV!!!!!

Angajatii si-au pierdut forta o data cu acest abuz facut la adresa unui lider de sindicat. Practic au fost minimizati! Li s-a aratat cine detine armele!

Indolenta voastra, a angajatilor, a sindicalistilor este cauza principala a situatiei de acum!

LIPSA DE VERTICALITATE ! LIPSA DE REACTIE! LIPSA DE ATITUDINE! LASITATEA! LACOMIA! FAPTUL CA V-ATI VANDUT UNII PE ALTII!

Inchipuiti-va cum s-ar fi desfasurat eventualele negocieri daca cel putin sindicalistii din Victoria si-ar fi aparat liderul, ar fi luat pozitie fata de acest abuz in fata conducerii / ministerului . administratorilor!

Inca o data ati fost lasi! O sa va dea afara pe rand, unul cate unul pana o sa suga ultimul ban de pe urma voastra.

Deja v-au calcat in picioare pentru ca in fata lor nu reprezentati nimic, decat o masa de manevra de pe urma careia iau o gramada de bani!