Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006

/ #29403 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ATENTIE DISPONIBILIZATI!

2014-11-19 20:38

#29400: o creanta oarecare - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ATENTIE DISPONIBILIZATI! ATE 

 Nu am fost niciodata impotriva ta, am fost impotriva rastalmacirilor si rautatilor tale. Rautatile si comportamentul tau nu-l voi tolera. Mea culpa de iti faci tu nu mai conteaza, insa poti fi iertat nu si uitat, asta este regula vietii. Pentru ca incepi sa ambalezi acum frumos niste cuvinte nu inseamna ca ai inteles si tu ceva din ce se intampla chiar si acum in momentul asta. Si pentru tine si multi altii ca tine am intrat sa-ti postez si repostez si ti-am explicat mai mult decat ai putut tu sa intelegi, insa ai invatat multe din ceea ce ti-am publicat eu aici, acum ai alte intrebari fata de inceputurile acestei petitii, la care tu sustineai aberatiii si ineptii, fara sens. Acum numai asa putem continua sa luam si noi in discutie cu ce se mananca legea asta a falimetului si ce pasi au decurs ei in a rezolva ceva pentru toti din Oltchim si care mai au spirit de luptatori in a fi cei care au contribuit la aceasta  petitie si la acest tel Salvati Oltchim si Arpechim, eu as venii in completare si as scrie si Salvati Valcea si Arges.

Ne doare, nu doar te doare, obeservi, tu esti egoist, asta nu tolerez. Am fost mintiti deoarece ne-am mintit intre noi si cand a aparut adevarul, cei care sau stiut cu mincini au fugit si nu-i mai vedem, iar cei care ne mint in continuare, mentin  ritmul cu ceea ce s-au ocupat ei in continuu...

Sunt multe cazuri dramatice, am mai scris aici, din respect pentru ei nu merita facuti publici si numai daca ei doresc sau simt a-si face publice problemele cu care se confrunta, pentru ei si multi altii chiar si din combinat, noi am aratat aici ce este Legea insolventei 85/2006, cu ce decizii am plecat noi, ce apar in actele noastre si multe alte informatii care toti sau multi din ei au inteles si inca se mai consulta din ce este pe petitie, pentru ca multi din combinat, stiu sau simt ca o sa ajunga si ei in situatia disponibilizatilor. Ori tu refuzand un termen legal in acte si in lege si in toate normele legislative, mai mult rau iti faci si ne faci, dar aici lucreaza egoismul tau care nu-l accept. Sunt deacord cu tine ca ne mint, sunt deacord cu tine ca ne-au furat, sunt deacord cu tine ca fac fapte ilegale, sunt deacord cu tine in multe..., dar nu accept sa dezinformezi, sa minti si tu, sa-ti bati joc de oameni crezadu-i creduli, sau naivi, sa faci tu tot felul de fapte urate, iar aici nu mai suntem deacord.

Eu nu te-am cenzurat ci te doresc sa fi aici, sa fim impreuna, sa scapam de rautati si invidii sa nu mai instigi aiurea, sa dispara lupta ei-noi-voi si restul. Viata ne arata zilnic suntem in situatia asta toti.

Sanatate nu stiu cat mai am deoarce mi-ai mancat tu multa din ea si multi altii ca tine. Iti urez si eu si multora ca tine tot bine din lume, dar respectati ca sa fiti respectati, v-am mai spus eu aici aceasta problema, crezul meu este la scopul petitiei Salvati OLTCHIM SI ARPECHIM SI VALCEA SI ARGES, ceea ce nu se intampla si mai mult cineva si-a batut joc de toata viata tuturor, chiar si azi, ceea ce eu va garantez Dumnezeu nu doarme!!!

 

p.s. Postarile mele nu sunt copy paste ci sunt re. re. re. re. repostari pana iti vei limpezii realitatea si adevarul in care ne aflam pentru ca nu aveam drepturile noastre legale, altfel  nu am mai reposta aici, merita sa repostam pentru a nu ne pierde informatiile si a nu mai rastalmacii si distruge adevarul.