Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CRISTI

/ #29090 : "Viitorul Oltchim este mai degrabă tragic".

2014-11-15 00:16

Domnule ZAREMBA,

Din ce spuneti dumneavoastra,OLTCHIM nu este o companie care sa va atraga. In acest caz este simplu, de ce nu renuntati la actiunile Oltchim? Este simplu,LASATI ROMANII SA-SI CLADEASCA VIITORUL, dar se pare ca asocierea cu Vladescu si restul.... din cabinetul Ponta, va facut sa credeti ca totusi OLTCHIM+ARPECHIM este un CUI pentru afacerile dumneavastra, sau ale sefilor dumneavoastra. Pacat ca in Romania se gasesc oameni care vand oameni si ....si care se vand pe nimic! Se observa ca in ultimul timp, chiar dupa ani de zile cei care au pus "BOTUL" au cazut. Sa speram ca Institutiile Statului isi vor face datoria de a apara Statul Roman!

Dupa vanzarea PETROM va urma si distrugerea ultimului bastion al Petrochimiei Romanasti : OLTCHIM SI ARPECHIM (continuarea lui NASTASE,DIP, SI TERICEANU!).

Revenind la dumneavoastra domnule ZAREMBA, va rugam sa va luati pe cei pe care i-ati platit, sa  va vindeti actiunile la OLTCHIM+ARPECHIM, SI SA LASATI ROMANII CU INIMA ADEVARATA SA-SI DECIDA SOARTA SI SA VA FACA ...CONCURENTA!

CRED CA VA ESTE FRICA DOMNULE ZAREMBA DE MOBILIZAREA SI ISTETIMEA ROMANILOR, ASA CUM LE-A FOST SI LE ESTE SI CELOR DE LA OMV!

PETROCHIMISTI (OLTCIM+ARPECHIM), NU VA LASATI MANIPULATI!!!!!!!!!!

IMPREUNA SUNTEM O FORTA (DACA SE VREA!)!

DOMNILOR ADMINISTRATORI, FITI SINCERI CU DUMNEAVOASTRA SI ROMANI, DACA PUTETI!