Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #27874

2014-10-21 11:57

..........EXCLUSIV/Dragnea detonează bomba în PSD: Nu Victor era candidatul nostru. A încălcat Pactul./Ponta băgat în şedinţă de criză /Dragnea va cere capul lui Şova

comisarul.ro • astăzi, 13:40

Liviu Dragnea a detonat bomba în PSD. El a început să le spună liderilor din teritoriu, care sună disperaţi să întrebe ce se întâmplă cu partidul, adevărul. ,,Măi fraţilor, se întâmplă ce e mai rău. O să plătim noi pentru ce au făcut şi fac alţii. Băi, oameni buni, noi plătim acum pentru nebunia lui Victor. Nu el era candidatul nostru. Voi ştiţi Pactul de Coabitare? Eeeh, ăla n-a fost încheiat degeaba. Ce s-a spus public a fost una, ce s-a ştiut între nişte oameni care şi-au dat cuvântul e alta. Nu pot să vă spun mai multe. Dar vedeţi cu ochii voştri ce se întâmplă. Să ne ferească Dumnezeu de ce e mai rău! Că eu cred că lucrurile nu se vor opri aici.'' le-a spus Dragnea celor care l-au sunat luni disperaţi. 

Spusele lui Dragnea pe înţelesul tuturor. Începe să se confirme ipoteza conform căreia în spatele celebrului Pact de Coabitare, încheiat între preşedintele Traian Băsescu şi Victor Ponta înaintea desemnării lui Ponta ca prim-ministru după alegerile din 2012 a stat de fapt angajamentul ca Ponta să nu candideze la prezidenţiale. Puţină lume a fost atentă la faptul că discuţiile despre ,,ruperea'' pactului au apărut imediat după ce a început să se contureze candidatura lui Ponta la preşedinţie. Dragnea a fost un pion cheie în această înţelegere. Iar Crin Antonescu ştie foarte multe despre acest aspect. Şi toată lumea avizată se întreabă de ce încă tace fostul lider al PNL. Comisarul.ro se află în posesia unei stenograme a unei discuţii din sediul USL, în vara anului 2012, după suspendarea preşedintelui Băsescu, înaintea celebrului referendum, pe care o vom face publică în următoarele zile. La această discuţie au participat Antonesu, Ponta, Sârbu şi Oprişan.

Şedinţă de criză. Dragnea îi cere capul lui Şova. Ponta este cu spatele la zid.

La cererea expresă a lui Liviu Dragnea, în cursul zilei de marţi va avea loc o şedinţă de urgenţă la PSD. Este pentru prima dată când Ponta nu mai deţine controlul. Dragnea l-a ameninţat că dacă nu convoacă preşedintele BPN-ul, îl va convoca el. Iar Dragnea îi cere capul lui Şova. Pentru a potoli spiritele din teritoriu. Pentru a se mai putea repara ceva.

Ce se spune pe surse

Pe surse se spune că în următoarele zile vor urma noi valuri de dezvăluiri şi chemări la DNA. Din PSD. Cine crede vreo declaraţie făcută la TV de liderii PSD, că e bine şi frumos, înseamnă că a început deja să visesze. La PSD e măcel în toată regula. Iar cuţitele nu se mai află doar la Victor Ponta...Cine a citit cu atenţie mesajul lui Ghiţă ştie despre ce vorbim. Nu vin zile albe pentru candidatul PSD.

Demisia lui Hrebenciuc, petardă electorală

Mult trâmbiţata demisie de marţi a lui Viorel Hrebenciuc nu este decât o petardă electorală răsuflată. Hrebenciuc nu va putea să fie cercetat până când plenul nu va lua act de demisie. Iar plenul nu se va întruni până după alegeri.