Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

/ #27738 Re: Re:

2014-10-19 07:32

#27735: - Re:  

 TU VORBESTI DE ALTCEVA SI IN CAPUL TAU ESTE ALTCEVA SI SCRI DESPRE ALTCEVA SI NU STI NIMIC DE FAPT SI TE BAGI CA MUSCA-N CACAT.

IN ORDONANTA DE FACI TU ADUCERE SCRIE OPERATORI ECONOMICI (S.C. OLTCHIM SA. CAZUL DE FATA ) PLATESC, PENTRU INTELESUL TAU , S.C. OLTCHIM S.A. ESTE O INSTITUTIE A STATULUI ROMAN CU ACTIONAR MAJORITAR DE STAT. NU SE SPECFICA IN CAPOSENIA TA NIMIC IN ORDONANTA INSTITUTIA DE UNDE ADUCE BANII. STATUL ROMAN ACHITA PE  LEGEA 85/2006.

AU FOST MUUULTI CARE NU STIU SA CITEASCA SI INTERPRETEAZA DUPA URECHE SPUSE DE DICULOIU, CERNEV SI ALTI PROSTI......IN FRUNTE CU CILEA.

STATUL ROMAN ESTE OBLIGAT SA ACHITE LA FEL CUM ESTE OBLIGAT SA-TI ACHITE SI TIE SALARIILE RESTANTE. NU SE VARSA NIMIC IN PLUS IN COMBINAT, SA PRICEPI SI TU, NU SE DAU BANI DE LA STATUL ROMAN, PENTRU CA EL ESTE PATRON, PATRON, SI REPET PATRON CARE A FACUT DISPONIBILIZARI NEONORANDU-SI PLATA CATRE ACESTIA  SI V-A REORGANIZAT ASA DE BINE  PENTRU CA TOTI  SUNTEM  CU SALARIILE  NEPLATITE  ANGAJATII SI DISPONIBILIZATII  SI  PENTRU CA SUNTEM IN ACELEASI HARTII A TABELULULUI SALARIATI CREANTE NEPLATITI PRIN PROGRAMUL DE REORGANIZARE PE LEGEA 85/2006 PRIMII SI PRIORITARI LA PLATA INAINTEA TUTUROR ALTOR OBLIGATII ALE OPERATORULUI ECONOMIC (SC. OLTCHIM SA. CAZUL DE FATA).

DOAMNA DE LA AJOFM, CHIAR DACA ARE ALTE  ATRIBUTIUNI ACOLO IN CLADIREA ACEEA, A FOST TRIMISA  REPREZENTAT OFICIAL PE TOATE PROBLEMELE DIN JUDET SI A RASPUNS LA INTREBAREA BANILOR SI SUMELOR DE BANI DATE DE AJOFM LA TIMPUL RESPECTIV PENTRU A ACOPERII CHELTUIELILE CU NECESARUL BUGETULUI DE ACHITARE CATRE CEI DISPONIBILIZATI (MARIANA CAMPEANU MINISTRUL MUNCII LA ACEEA DATA A SPUS CLAR SUNT SI BANII SALARII PLATI COMPENSATORII  SPRE ACHITARE CATRE OLTCHIM SI POSTA, DISPONIBILIZATII DIN OLTCHIM AU CONSTATAT SUMA IN ACTE ANAF SI PILONU II PENSII PRIVATE, DAR N-AM PRIMIT-O ...), DOAMNA DE LA AJOFM  A SPECIFICAT CA TOATE SUMELE AU FOST ACHITATE, OLTCHIM NU A PLATIT SI A OPRIT DIN ACESTI BANI VIRATI IN CONTURI CARE APAR IN  ACTE.... EU CRED CA TU IMBARLIGI VOIT SAU CAPOSENIA ORI TAMPENIA TE TINE DEPARTE DE REALITATE CA PE CILEA SI MULTI ALTII CA EL.

CALCI PE URMELE LUI CERNEV SI IMBARLIGATURILOR SI DETURNARILOR FACUTE IMPREUNA CU CILEA SI RESTUL HABARNISTILOR.

OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018 a unor masuri de protectie sociala acordata persoanelor disponibilizate prin concedieri colective efectuate in baza planurilor de disponibilizare

http://www.avocatnet.ro/

Art. 7. - Persoanele concediate in conditiile prezentei ordonante de urgenta beneficiaza de urmatoarele drepturi:
a) indemnizatie de somaj, stabilita potrivit reglementarilor legale in vigoare;
b) venit lunar de completare;
c) plati compensatorii acordate de catre operatorii economici din bugetele de venituri si cheltuieli ale acestora, in conformitate cu prevederile contractelor colective sau individuale de munca aplicabile, respectiv incheiate la nivelul fiecarui operator economic.
 
 
BUGETUL DE VENITURI SI CHELTUIELI ALE ACESTORA LA CARE PATRRONUL STATUL ROMAN IN S.C. OLTCHIM S.A. PRIN PROGRAMUL DE REORGANIZARE A FACUT CONCEDIERI PUNAND LA DISPOZITIE SI SUMELE SPRE ACHITARE CATRE  ACESTIA IN OLTCHIM S.A. PE BUGETUL LOR SI SURPRIZA AICI VINE, DACA NU AVEAU SUMELE RESPECTIVE JUDECATORUL-SINDIC NU APROBA DISPONIBILIZAREA FARA ACHITARE DIN BUGET S.C. OLTCHIM S.A. ATUNCI PRIN DECIZIA DE PLECARE ACASA, IN CONFORMITATE CU CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA SAU INDIVIDUALE DE MUNCA, INCHEIATE LA NIVELUL FIECARUI OPERATOR SI SUMELE DE BANI N-AU AJUNS LA DESTINATAR DISPONIBILIZATUL OLTCHIM.
 
 NU SE SPECIFICA DE UNDE VIN  BANII IN BUGETUL DE VENITURI ALE SC. OLTCHIM SA. SI NICI CA TREBUIE SA DUDUIE INSTITUTIA PE PROFIT (LEGEA 85/2006 SI OUG. NR.36/2013 ), IN ACEST BUGET PUTEA CONTRIBUI ORICARE CREDITOR SPRE ACHITATERE IN CAZUL DE FATA OLTCHIM PRIN PATRONUL SAU SATUL ROMAN ACHITA PENTRU CA SI-A ASUMAT DISPONIBILIZAREA IN COMBINAT IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC SI PRIN SEMNATURI SI PARAFE IN ACTE, ASA CA NU MAI MANCATI CACAT PENTRU CA TREBUIA SA FIE PE PROFIT OLTCHIM, CEEEA CE ESTE FALS SCRIE IN LEGEA 85/2006 ART.20 , SUNTETI DE REA INTENTIE SI VA ARAT SI DE CE.
 
 

 ACHITA. OLTCHIM, LEGEA:

Legea 85/2006 http://www.dreptonline.ro/

Art. 3,

Al.7. prin creditor se intelege persoana fizica sau juridica care detine un drept de creanta asupra averii debitorului si care a solicitat, in mod expres, instantei sa ii fie inregistrata creanta in tabelul definitiv de creante sau in tabelul definitiv consolidat de creante si care poate face dovada creantei sale fata de patrimoniul debitorului, in conditiile prezentei legi. Au calitatea de creditor, fara a depune personal declaratiile de creanta, salariatii debitorului;
Al. 8. creditorul indreptatit sa participe la procedura insolventei este acel creditor care a formulat si i-a fost admisa, total sau in parte, o cerere de inregistrare a creantei sale pe tabelul definitiv al creantelor contra debitorului si care are dreptul de a participa si vota in adunarea creditorilor, inclusiv asupra unui plan de reorganizare judiciara admis de judecatorul-sindic, de a fi desemnati in calitate de membri ai comitetului creditorilor, de a participa la distributiile de fonduri rezultate din reorganizarea judiciara a debitorului sau din lichidarea averii debitorului, de a fi informat sau notificat cu privire la desfasurarea procedurii si de a participa la orice alta procedura reglementata de prezenta lege;

Al. 20. reorganizarea judiciara este procedura ce se aplica debitorului, persoana juridica, in vederea achitarii datoriilor acestuia, conform programului de plata a creantelor. Procedura de reorganizare presupune intocmirea, aprobarea, implementarea si respectarea unui plan, numit plan de reorganizare, care poate sa prevada, impreuna sau separat:
a) restructurarea operationala si/sau financiara a debitorului;
b) restructurarea corporativa prin modificarea structurii de capital social;

c) restrangerea activitatii prin lichidarea unor bunuri din averea debitorului;

 
CE TREBUIE SA INTELEGI TU DE AICI, STATUL ROMAN A ACHITAT IN BUGETUL OLTCHIM CU AJOFM FIIND O INSTITUTIE A STATULUI PRIN CONTURI BANCARE  VIRANDU-SE BANII IN SOCIETATEA OLTCHIM, PENTRU CA NU SE SPECIFICA DE UNDE VIN BANII IN BUGETUL DE VENITURI PENTRU SUMELE ACORDATE DISPONIBILIZATILOR SI ANGAJATI, SUMELE DE BANI PLATI COMPENSATORII AU INTRAT IN OLTCHIM IN BUGET, DIN SIMPLUL MOTIV CA SE REGASESC IMPOZITATI ANAF SI PILONUL DOI PENSII PRIVATE SI PESTE TOT IN ACTE.
 
DACA NU PRICEPI NU TE BAGA AI INTELES. STOP PROSTIEI TALE.