Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #27730 Udrea, întâlnire cu disponibilizații Oltchim: Ne-am săturat să ne spună că vin investitorii şi nu vi

2014-10-18 14:14

Udrea, întâlnire cu disponibilizații Oltchim: Ne-am săturat să ne spună că vin investitorii şi nu vine nimeni

http://www.romaniatv.net/

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Prezidenţiabilul PMP, Elena Udrea, a afirmat, la o întâlnire cu angajaţii disponibilizaţi de la Oltchim, că va rezolva problema salariilor compensatorii pe care nu le-a încasat de doi ani. 

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.. "Noi o să facem adrese către Primul ministru, Ministerul Economiei, Ministerul Finanțelor, Ministerul Muncii. Trebuie să ne spună exact care este planul. Ne-am săturat să ne tot spună că vin investitorii la Oltchim. N-a venit nimeni. În afară de circul pe care l-am văzut, în rest nu se întâmplă nimic în mod real aici. Trebuie să găsim soluții nu doar pentru Oltchim, ci, în principal, pentru oamenii care și-au pierdut locul de muncă. Ca Preşedinte, voi găsi o soluţie pentru aceste probleme", a declarat candidatul PMP.

În plus, participanţii la discuţie au afirmat că oamenii care au intrat în șomaj au fost obligați să plătească impozite pentru salariile compensatorii pe care nu le-au încasat.

"Acest Guvern și-a bătut joc de noi. Când ne-au disponibilizat, ar fi trebuit să primim nişte salarii compensatorii. Intrăm în al doilea an în care nu ne-am primit banii. În plus, ei au fost impozitaţi ca şi cum i-am fi primit", a declarat unul dintre muncitorii disponibilizați, precizând că în această situație se află circa 900 de persoane.

"Vă rog să nu ne uitați. Suntem foarte amărâți, suntem cotropiți de ciuma roșie aici. Nici măcar o fabrică de pungi nu s-a făcut. Noroc că avem neamuri prin străinătate și ne trimit câte 50 de euro", a declarat un alt fost angajat al Oltchim.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. În plus, Elena Udrea a afirmat, la o întâlnire cu simpatizanţii PMP că prin căpușarea Romsilva de către Viorel Hrebenciuc și Ilie Sârbu se protejează de fapt, defrișările intensive de pădure și afacerile cu masă lemnoasă.

"Suprafața a 5 județe, aproape o treime din Transilvania, a fost retrocedată ilegal de către PSD, de către Hrebenciuc, Ilie Sârbu şi Ioan Adam. 90.000 de hectare de pădure au ajuns, în mod ilegal, pe mâna unora care vor exploata masa lemnoasă. Este o crimă. Aurul verde dispare din cauza corupției și a modului în care oameni importanți din PSD înțeleg să administreze averea României", a declarat Elena Udrea.

Prezidenţiabilul PMP a mai spus că este necesară resetarea întregului joc politic. "Ca Președinte, propun dizolvarea Parlamentului, un Guvern nou, un Parlament nou, o clasă politică nouă. Aceasta este propunerea pe care eu o fac și cred că este șansa României după 25 de ani de a porni mai departe pe un drum nou", a concluzionat președintele PMP.


Facebook