Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #27654 Ponta a spus pas judeţului Vâlcea

2014-10-15 13:10

http://www.impactreal.ro/2014101317828

DRAGNEA A INCEPUT SA INCASEZE SI DISTINCTII IN LOCUL SEFULUI DE PARTID

Ponta a spus pas judeţului Vâlcea


Victor Ponta nu a fost prezent duminică la Mănăstirea Hurezi, împreună cu Patriarhul Daniel, la resfinţirea locaşului de cult. Patriarhul Daniel a oferit Mănăstirii Hurezi o parte din moaştele domnitorului Constantin Brâncoveanu şi o icoană uriaşă cu Sfinţii Martiri Brâncoveni. Mănăstirile Surpatele, Brâncoveni şi Dintr-un Lemn au primit la rândul lor icoane cu fragmente din rămăşiţele pământeşti ale domnitorului Constantin Brâncoveanu.

În schimb, Liviu Dragnea, dar şi preşedinţii Consiliilor Judeţene Olt şi Gorj au fost prezenţi la manifestare, iar vicepremierul a primit, cu această ocazie, din partea Patriarhului Daniel, ordinul „Sfinţii Martiri Brâncoveni" pentru contribuţia adusă de acesta în renovarea mai multor locaşe de cult. Distincţia îi era menită, cel mai probabil, şefului său de partid, dar surse din PSD afirmă că, în perioada acestei campanii electorale,

Victor Ponta nu va pune piciorul la Vâlcea de teamă să nu fie huiduit.

Viceprim-ministrul Dragnea a fost chiar uimit, spunând că nu se aştepta să primească această distincţie. Alături de Liviu Dragnea au mai primit distincţii pictori restauratori ai picturii Mănăstirii Hurezi şi directorul Direcţiei pentru Cultură Vâlcea. La Mănăstirea Hurezi, Patriarhul Daniel a oficiat o slujbă religioasă cu ocazia aducerii rămăşiţelor pământeşti ale domnitorului Constantin Brâncoveanu, ctitor al mănăstirii vâlcene, după 300 de ani de la martiriul său din anul 1714.