Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #26065 Ministrul delegat pentru Dialog Social 11 septembrie 2014, la Vâlcea.

2014-09-07 12:43

#25752: - Deși-l vor pe premierul Ponta la Vâlcea, foștii angajați de la Oltchim se vor mulțumi cu ministrul D 

 

Deși-l vor pe premierul Ponta la Vâlcea, foștii angajați de la Oltchim se vor mulțumi cu ministrul Dialogului Social!

http://www.criterii.ro/

Peste 50 de disponibilizaţi de la Oltchim s-au întâlnit, astăzi, cu prefectul de Vâlcea, Dumitru Cornoiu, care le-a promis că va intermedia o discuţie între ei şi ministrul Dialogului Social, Aurelia Cristea, pe data de 11 septembrie, la Vâlcea.

Au pierdut şirul protestelor şi a prezenţei lor în faţa Instituţiei Prefectului, dar nu şi-au pierdut speranţa că, odată şi-odată vor reuşi să-şi primească salariile compensatorii, promise la disponibilizarea lor de la Oltchim.
Chiar dacă toată lumea le-a spus că nu vor putea primi banii promiși decât după vânzarea Oltchimului, unii dintre ei încă mai cred în minuni. Alții, s-au cam săturat de vorbe și cer ca premierul Victor Ponta să vină la Vâlcea. Cam asta era starea de spirit printre cei 50 de foști angajați, care au venit și astăzi, în fața Instituției Prefectului.
Deși prefectul de Vâlcea, Dumitru Cornoiu, le-a sugerat ca la întâlnirea cu ministrul Dialogului Social să fie prezenţi doar 7 reprezentanţi ai foştilor angajaţi, disponibilizaţii de la Oltchim au decis să vină în număr cât mai mare, pe data de 11 septembrie, urmând ca atunci, la faţa locului, să stabilească cine-i va reprezenta la discuţii.