Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #26040

2014-09-06 13:35

UITE PIPEREA ARE NEVOIE PENTRU BUGETUL APARARII 2% DIN PIB SA SE VIREZE SI SE JELESTE  PE FACEBOOK, OARE OLTCHIM POATE PRODUCE SUMA RESPECTIVA SA FUNCTIONEZE SI SA ACOPERE CHELTUIALA???

 MAAA SI 1 MILIARD DACA IL FACEA, ERA CEVA..., DAR SE PARE CA ARE ALT TRASEU, PLANTAT DE PANSELUTE SI ALTE PLANTE, DEMOLAT, DEGUSTATORI DE BAUTURI....

Ne cam pregatim de razboi, cald/rece. Asta e ceea ce ne spune cu necesarul ha-ha-it dl Basescu dupa summit-ul Nato din Newport, Tara Galilor. Nato va avea un comandament in Romania. Prima consecința : ridicarea la 2% din PIB a cheltuielilor pt apărare. Asta înseamnă cam 3 mld euro pe an. Or mai rămâne bani de salvat banci aflate la ananghie? A doua consecință : devenim tinta pentru ISIS. Si, in fine, daca razboiul va fi cald, mandatul dlui Basescu se va prelungi sine die. Bune motive pt ha-ha-iala tipica dlui Basescu, nu?

 

http://www.zf.ro/

Gheorghe Piperea: Până la sfârşitul acestui an, dacă nimic imprevizibil nu se întâmplă, Oltchim nu poate ajunge la această cifră.

În 2014 – 2015, Oltchim poate să ajungă din nou la o cifră de afaceri de 1 miliard de euro. E o afacere care poate să fie făcută bună, însă cu o condiţie: să ni se permită să peticim sacul atât la fund, cât şi în părţi