Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

/ #25934 Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

2014-09-05 21:12

ASTA ESTE SCOPUL TUTUROR SEMNATARILOR PE PETITIE SI TUTUROR ANGAJATILOR SI DISPONIBILIZATILOR OLTCHIM RAMNICU VALCEA, NU INURATURILE, NU AMENINTARILE, NU ALTCEVA, IN AFARA REZOLVARII SI RESPECTARII ACESTEI LEGI CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA (CCM ) SI A ALTOR LEGI.

BANII SALARII NU I-AM PRIMIT (IMPOZITE AU FOST LUATE DE ANAF PUSE DE OLTCHIM 2013-2014 ), OLTCHIM FUNCTIONEAZA ASA CUM STIM TOTI..., MAI MULT OPRIT, PLANUL DE REORGANIZARE NU ESTE PUBLICAT SI APROBAT IMPREUNA CU PLANUL DE PLATI FINAL, PROBLEMELE CONTINUA SI EVENIMENTELE NE ARATA IN FIECARE ZI IN CE DIRECTIE NE IMPING, FARA REZOLVARE. AM INTRAT IN TOAMNA, MAI ESTE PUTIN SI VINE SI IARNA, VOI SPURCATI CE AM LIMPEZIT PANA AZI, SUNT MULTE PROBLEME CLARIFICATE. DACA NU LE DISCUTAM AICI  SI AZI VOI ERATI IN EROARE SI ASTEPTATI MINUNI SAU INGHITEATI MINCIUNI PRIVIND LEGEA INSOLVENTEI SI DREPTURILE NOASTRE PE CCM.

SCOPUL ESTE CA AUTORITATILE SA NE RESPECTE SI SA  NU FIE NEPASATOARE, AICI NU ESTE CAMPANIE ELECTORALA SI NICI ALTE INTERESE (CHIAR DACA UNII CU ASTA SE OCUPA, NU ESTE SCOPUL PETITIIEI SI NICI A SALARIATILOR OLTCHIM ), ESTE VORBA DE VIATA SI MUNCA CARE OBLIGATORIU TREBUIE PLATITA (SALARII ) .

STATUL ROMAN TREBUIE SA ACHITE BANII SI SA CREEZE FUNCTIONAREA LA LOCUL DE MUNCA IN SOCIETATE SI SA-SI ACHITE CREANTELE!!!!!!!!!!!!!

NU ESTE CAPABIL SAU NU ARE SOLUTII, APLICA LEGEA INSOLVENTEI, RESTRANGE ACTIVITATEA, RESTRANGE DIN SOCIETATE (CEEA CE A FACUT DAR BANII LA SALARIATI NU AU AJUNS, ACESTIA DOAR AU FOST IMPOZITATI ANAF, SALARIATI DISPONIBILIZATI SI ANGAJATI PRIORITARI LA PLATA INAINTEA TUTUROR) SI ACHITA, PLANUL DE REORGANIZARE SI JUDECATOR SINDIC. ILEGALITATILE LOR SI MINCIUNILE LOR PUBLICE CONTINUAND SI AMANAND TOT, TOATE TERMENELE FIIND INCALCATE SI SA NU MA CONTRAZICA CA LE DAU ARGUMENTE SPUSE CHIAR DE EI, UNIUNEA EUROPEANA FIIND SI EA ATENTA LA TOT CEEA CE SE INTAMPLA.

TOTUL ESTE SCRIS IN LEGEA INSOLVENTEI 85/2006, S-AU INCALCAT TERMENELE SI LEGEA, TARAGANAREA SI OBSTRUCTIONAREA, IMPREUNA CU MINCIUNA SI DEZINFORMAREA, COROBORATE CU ALTE LEGI NERESPECTATE SI INCALCATE, INCLUSIV DREPTURILE OMULUI, ADUCAND FOARTE,FOARTE,FOARTE GRAVE PREJUDICII OAMENILOR.

CU SPURCATUL SI INJURATURA NU REZOLVATI NIMIC, COMPORTATI-VA CA NISTE OAMENI SI INTELEGETI CA SI DIN MOTIVUL ASTA AL DEZINFORMARII, MINCIUNII, INJURATURILOR, MIZERIILOR ARUNCATE, AZI SUPORTAM TOTI ERORILE SI PROSTIA CU CARE AM INTRAT IN INSOLVENTA. DIN SECUNDA RESPECTIVA TREBUIA SA FITI PREGATITI SA INFRUNTATI RAUL, NU SA VA BALACARITI INTRE VOI (TOTI SALARIATII CU SINDICATELE TREBUIAU UNITE CONFORM CCM SUB SEMNATURA SLO, DAR ATI INCEPUT RAZBOI INTRE VOI ), ALTII AU PROFITAT DE SITUATIE. NU ESTE OK CE FACETI SI TREBUIE SA INCETATI A VA MAI JIGNII, GASITI SOLUTII DE A REMEDIA PROBLEMELE SI PREJUDICIILE CREATE TUTUROR PRIN NEPLATA SALARIILOR, ASTA ESTE SCOPUL PETITIE.

 SINDICATELE AU VINA LOR, PENTRU CA ELE NU EXISTA. NU TREBUIA SA APAREM CU ARTICOLE DIN CCM AICI, SINDICATELE TREBUIAU SA NE APERE EI, PE BANII NOSTRI CARE I-AM COTIZAT IN  ANI DE-O VIATA DE OM CARE A MUNCIT SI S-A SACRIFICAT PENTRU DREPTURILE  PE CCM. NOI AM PLATIT SI MULTI PLATESC ACESTE SINDICATE. SA NU MAI ADUCEM IN DISCUTIE ERORILE SI MINCIUNILE CARE DE LA SINDICATE AU PLECAT, PLUS AVOCATII  RECOMANDATI DE EI, CARE NE-AU NENOROCIT PE TOTI.

 

 

DISPONIBILIZATII DE TREI ORI PAGUBITI (CHIAR DE PATRU, PENTRU CA AU RAMAS FARA LOC DE MUNCA):

1. FARA LOC DE MUNCA SI DISPONIBILIZATI;

2. DISPONIBILIZARE CU PLATA DE BANI AJOFM anul 2013 si  DIN ACESTIA PLATIM C.A.R. OLTCHIM SI PENALIZARI CU DOBANZI, DETURNAREA DE FONDURI BANI  PE TIMPUL CONDUCERII CET GOVORA MIHAI BALAN IMPUS DE ION CILEA CONSILIUL JUDETEAN VALCEA anul 2012,CARE A OPRIT PENTRU PLATA DIN SALARII, DAR CARE N-AU AJUNS LA DESTINATAR, NOI FIIND IN CONTINUARE NEVOITI SA ACHITAM PENALIZARI DE INTARZIERE SI RESTANTE;

3. CREANTA PLATI SALARII COMPENSATORII CONFORM CONTRACTULUI COLECTIIV DE MUNCA, anul 2013, IN FUNCTIE DE VECHIME NEPLATITA SI NEACHITATA, TINAND CONT CA SUNTEM LA PESTE UN AN  DISTANTA DE LA DISPONIBILIZARE, PIERDERILE FIIND LA ZI NEACHITATE FATA DE NOI;

 4. ANAF IMPOZITATI SI PILONUL II PENSII PRIVATE APAREM CU SUME DE BANI CARE NOI NU-I AVEM.

SA INCEAPA PLATILE CATRE CREDITORI, PRIMII SALARIATII (PLATILE COMPENSATORII SI ANGAJATI)

 

DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,TRIBUNAL...!!!

VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

 

SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!

 

SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII SI ANGAJATII.