Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #25876 Oltchim se extinde în cultivarea de plante

2014-09-04 15:22

#25874: OARE SA FIE FOTA? NU E FOTA E CHIAR MARGELATU

 Sa inteleg ca vei lucra la flori ..., sau unde.... , poate la lucrari de demolare a constructiilor ( DEMOLEZI OLTCHIM-UL!!!!!!!!!!!!! )...sau activitati de servire a bauturilor.....?

 

http://www.zf.ro/

Oltchim Râmnicu Vâlcea (simbol bursier OLT), aflată în insolvenţă de anul trecut,  îşi va extinde businessul în mai multe domenii noi, inclusiv cultivarea plantelor şi fabricarea ambalajelor din lemn, în condiţiile în care fabricaţia produselor chimice se desfăşoară la mai puţin de un sfert din capacitatea combinatului chimic.
 
Administratorii judiciari ai companiei vâlcene au convocat o adunare extraordinară a acţionarilor pentru a aproba completarea obiectului de activitate cu mai multe activităţi, printre care fabricarea de instrumente medicale şi stomatologice, şi lucrări de demolare a construcţiilor.
 
Noile domenii vor spori diversitatea activităţilor Oltchim, care, pe lângă petrochimie, mai numără şi comerţul cu ridicata al florilor, activităţi de servire a băuturilor şi repararea calculatoarelor şi a echipamentelor de comunicaţii, potrivit unui comunicat trimis Bursei de Valori.

UNDE ESTE PLANUL DE REORGANIZARE OLTCHIM PUBLICAT LA FEL CA CEILALTI PE CARE LE AVETI PUBLIC FACUTE......????E TOP SECRET SAU SUNTETI REPETENTII,REPETITIILOR,REPETARILOR MINCIUNILOR VOASTRE!!!!!!!!

Click link pentru vizualizare  BDO:  http://www.bdo.ro/

"Sper să nu fie o nouă capcană electorală"

Liderul Sindicatului Liber Oltchim, Mihai Diculoiu, este circumspect chiar dacă recunoaşte că repornirea secţiei poate să fie un pas înainte. Diculoiu nu crede că privatizarea se va realiza în luna decembrie a acestui an şi i se pare suspect că ea este programată după alegerile prezidenţiale: "Redeschiderea secţiei este un pas înainte pentru redresarea Oltchim, nu pot să nu recunosc asta. Lucrează acolo specialişti adevăraţi, care s-au întors la secţia-mamă după ce o perioadă au fost puşi să facă alte tipuri de lucrări. Eu nu sunt optimist, însă, în ceea ce priveşte situaţia generală. Sper să nu fie doar o nouă capcană electorală, doar cu ocazia alegerilor prezidenţiale şi apoi secţia să fie închisă din nou. Oricum, la combinat nu este un program concret pentru repornirea altor secţii în aşa fel încât să se ajungă la o capacitate de măcar 65%. Chiar nu ştiu ce au făcut administratorii judiciari din 6 iulie şi până acum. Deranjantă este şi atitudinea autorităţilor locale şi mă refer în special la preşedintele Consiliului Judeţean şi, mai ales, la prefectul judeţului, faţă de această aşteptare inutilă. Eu nu cred că se va face privatizarea nici în luna decembrie. E logic să nu fiu optimist, cine vine să cumpere o societate care încă nu este făcută, acea societate care spun ei că se va forma prin externalizarea secţiilor rentabile. În plus, cine să pună şi o garanţie de 100 de milioane de euro pentru ceva ce nu există? Rămân la părerea că trebuie regândită strategia, trebuie formată o comisie de specialişti adevăraţi, altfel nu e nicio şansă de redresare. Şi aşa au trecut atâţia ani de incertitudine."

http://www.voceavalcii.ro/