Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #25613 Gheorghe Piperea = MINCIUNA, DEZINFORMAREA, INCALCAREA LEGII SI HOTIA

2014-08-30 13:31

abcdef abcdef

1. Ce soluţii sunt pentru Oltchim şi ce şanse sunt ca din 2014 compania să lucreze la 100% din capacitate şi să ajungă la afaceri de 800 milioane de euro?

http://www.zf.ro/ 19 apr 2013

Gheorghe Piperea : “ În acelaşi timp, salariaţii pentru care există o intenţie de restructurare, suspendată deocamdată,…” (REAL)

Gheorghe Piperea (Min.04.57 pana la min 05.18): “…, pentru a se emite o ordonanta ca sa inlocuiasca OUG 116/2006 care sa permita niste plati compensatorii…. (FALS !!!)

FALS, minciuna si dezinformare mediatica  domnule Gheoghe Piperea, ati imprastiat MINCIUNA.

Nu  se emitea o ordonanta pentru plati compensatoarii, ci pentru

-          Indemnizatie de somaj;

-          Venit de completare.

SALARILE COMPENSATORII IN FUNCTIE DE VECHIME CONFORM CONTRACTULUI COLECTIV DE MUNCA. (PANA AZI NU S-AU PRIMIT BANII DE CATRE DISPONIBILIZATI, DOAR AU FOST IMPOZITATI SI VIRATI SUME IMPOZIT CATRE PILONUL II PENSII PRIVATE)

NU EXISTA DECAT LEGEA CCM SI NU ARE NICIO LEGATURA CU ORDONANTA DE URGENTA A ASIGURARILOR SOCIALE AJOFM.

 Se aplica legea: Oltchim Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective Legea 85/2006

OUG 36/2011 pentru modificarea si completarea OUG 116/2006 => protectie sociala AJOFM alte sume asigurate si platite conform legii, n-au nicio legatura cu CCM salarii plati compensatorii

 

 

Principala sarcină a administratorului judiciar în cadrul unei proceduri de insolvenţă este să maximizeze averea debitorului şi face acest lucru prin creşterea veniturilor, respectiv reducerea costurilor. Deocamdată creşterea veniturilor depinde de nişte condiţionalităţi, de obţinerea finanţării capitalului de lucru, dar costurile au fost reduse substanţial şi putem spune că până la sfârşitul lunii vom ajunge pe zero.

  Gheorghe Piperea: Există trei paliere care trebuie avute în vedere.

Dacă vorbim de insolvenţă, această procedură are nişte termene pe care nu le putem încălca. Pe data de 19 iunie, preconizăm că se vor soluţiona contestaţiile la tabelul preliminar, depus săptămâna trecută.

După ce se vor soluţiona aceste contestaţii vom avea un tabel definitiv, după care urmează un termen de 30 de zile în care trebuie să depunem planul de reorganizare, fie noi, fie debitorul prin administratorul special. Soluţia e ca acest plan de reorganizare să fie cosemnat de noi şi de administratorul special, care e reprezentantul acţionarului majoritar.

Judecătorul sindic este cel care are un cuvântul final în planul de reorganizare. Noi lucrăm la pregătirea acestui plan de reorga­nizare, dar şi la pregătirea privatizării. La pregătirea privatizării noi încercăm să încheiem nişte contracte care să ne asigure o precalificare a unui investitor.

Conform ZF.ro

Legea 85/2006