Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #25520 Administratorii judiciari, acuzati de devalizarea Oltchim

2014-08-25 18:31

Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

VEDETI MINCIUNA SI DEZINFORMAREA DE LA PIPEREA&CO CU BDO SI GASCA LUI DE HOTI CUM AU NENOROCIT VIETI SI FAMILII:

"De asemenea, conform art. 38, alin. b din Contractului Colectiv de Munca al S.C. OLTCHIM S.A. salariatii concediati vor beneficia de o indemnizatie de concediere in functie de vechime, astfel:"

site-ul Oltchim: http://www.oltchim.ro/index.php?name=presa/comunicate-de-presa/comunicat-privind-concedierile

"De asemenea, conform art. 38, alin. b din Contractului Colectiv de Munca al S.C. OLTCHIM S.A. salariatii concediati vor beneficia de o indemnizatie de concediere in functie de vechime, astfel:"

site-ul rominsolv,COMUNICAT CONCEDIERE COLECTIVĂ OLTCHIM. 15.05.2013

http://www.rominsolv.ro/comunicat-concediere-colectiva-oltchim/

MINCIUNA SI DEZINFORMAREA PIPEREA, SA AFLI SI TU BAI BAIATULE: SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII SUNT CONFORM CONTRACTULUI COLECTIV DE MUNCA , NU DATORITA ASTEPTARII TALE A ORDONANTEI CARE ESTE O ALTA ASIGURARE DE SOMAJ SI AJOFM  (STATUL ROMAN) PLATIT SI ACESTA PRIN COTIZATIE LA STATUL ROMAN DIN SALARII (LA CARE TU INCURCI BORCANELE AMETITULE), ACESTE PLATI SE APLICA LA DISPONIBILIZARE CONFORM CCM SI SUNT SALARII PLATI COMPENSATORII IN FUNCTIE DE VECHIMEA IN MUNCA SI COTIZARILE RESPECTIVE, TREBUIAU PLATITE  PE LOC PRIN DECIZIA PRIMITA LA PLECARE DIN COMBINATUL CHIMIC OLTCHIM, AI NENOROCIT LEGILE SI LEGEA FANTEZISTULE, VISATORULE, AMETITULE HUUUUUUUUU....!!!!!!!! AI INCALCAT SI DISTRUS TOT IN JURUL TAU IMPREUNA CU TOTI CEI CU CARE ITI PLACE SA TE AFISEZI PIPEREA&CO CU BDO SI RESTUL HOTILOR.......!!!!!!!!!!!!!PAI DACA SPUI CA TREBUIE SA FACI PLATI CATRE CREDITORI, DE CE N-AI FACUT NEMERNICULE, SI PRIMII PRIORITARI LA PLATA SUNT SALARIATII (PLATI SALARII COMPENSATORII DISPONIBILIZATI  SI ANGAJATI)??????????? SUNTEM LA SFARSITUL LUI  AUGUST 2014?!!!!!!!!!!!!!

*conform declaratiilor lui Piperea la ZF.ro in data de 19 apr 2013, a incurcat voit ordonata asigurarii indemnizatiei de somer pe AJOFM prin protectia sociala, cu platile salarii compensatorii conform CCM (contractul colectiv de munca), pentru a duce pe toti in deruta si a impinge sumele spre HOTIA CREATA, apeland la a IMPOZITA ANAF SI VIRA PILON II PENSII PRIVATE, fara ca suma REALA A PLATILOR SALARII COMPENSATORII SA AJUNGA LA DISPONIBILIZATI.

Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SUNT PLATI SALARII COMPENSATORII DIN CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:  Art.36, Art. 37 si Art.42,Art38.

 

Al1.b) incepand cu 01.01.2012 se acorda o compensatie in functie de vechime,astfel:

 

1. pentru vechime intre 0 -5 ani o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

 

2. pentru vechime intre 5-15 ani o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

 

3. pentru vechime >15 ani o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii.

 

REGULAMENTUL DE SALARIZARE:
Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

 

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

NOI AVEM DE PRIMIT SALARII PLATI COMPENSATORII SI NU INDEMNIZATIE DE COMPENSARE CUM S-A RELATAT IN NEMERNICIILE LOR PESTE TOT, ATI MINTIT SI DEZINFORMAT, ATI FURAT SI FRAUDAT, NU VRETI SA ACHITATI SI MERGETI IN CONTINUARE PE NEPLATA LA ZI A TUTUROR CREANTELOR, AVAND O OBLIGATIE FATA DE NOI TOTI.

SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII NU SUNT LA MASA CREDALA (PUNCT).  CONFORM CU Decizia din data de 15.05.2013 DECIDE: Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE.  (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013)

Va ofer text la interviu adevarul.ro  spus de Nita:"Nu, nu, ea este in insolventa..."

"Este o procedura pe care o prevede legea, FMI nu are ce sa faca in asemenea situatie."

"SA RESPECTAM CU TOTII LEGEA !!!< =PIPEREA & CO SI RESTUL PARTICIPANTILOR... RESPECTA LEGEA ???

"Comitetul creditorilor este cel care spune ce trebuie sa faca cu aceasta companie"

"PENTRU CA, BANII SUNT AI LOR !!!"

"PAI, ASTA ESTE...!!!"

 [Anul 19. Luni, 12 Mai 2014] "În acest sens, consorţiul de administratori judiciari va convoca Adunarea creditorilor şi va supune aprobării acesteia repetarea procedurii cu un nou termen-limită de depunere a ofertelor angajante", notau atunci administratorii judiciari.
Contactat telefonic, Niculae Bălan, reprezentantul BDO Business Restructuring SPRL, a declarat pentru Curierul Naţional că astăzi va avea loc Adunarea creditorilor. "Luni va avea loc Adunarea Creditorilor. Pentru a putea elabora planul de reorganizare al Oltchim va trebui mai întâi să selectăm investitorul care să cumpere SPV-urile şi Rafinăria. În planul de reorganizare vor fi menţionate sumele care trebuie distribuite creditorilor, inclusiv salariile compensatorii ale salariaţilor disponibilizaţi, salariaţii fiind consideraţi salariaţi privilegiaţi", a declarat administratorul judiciar.  [Anul 19. Luni, 12 Mai 2014 curierulnational.ro

SA INCEAPA PLATILE CATRE CREDITORI, PRIMII SALARIATII (PLATILE COMPENSATORII SI ANGAJATI)

 

DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,TRIBUNAL...!!!

VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

 

SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!

 

SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII SI ANGAJATII: