Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #25071

2014-08-12 19:49

Acum la realitatea tv vi s-a explicat foarte clar cu subiect si predicat, CHINA nu o sa vina NICIODATA sa preia OLTCHIM si ARPECHIM, din simplul motiv pentru ca nu li se poate incredinta DIRECT aceasta industrie, ei fiind obligati sa participe la licitatie si sa respecte toate obligatiile legislatiei in vigoare. NU VA MAI AMAGITI SI NU MAI VISATI, CHINEZUL DOREA CU INCREDINTARE DIRECTA, CEEA CE  ESTE IMPOSIBIL ASA CEVA.  MAI VINE SI DATA DE 15 DECEMBRIE 2014 CAND SFARSITUL ANULUI BATE LA USA SI ANAF INCHIDE ANUL 2014 FACAND O TRECERE PE 2015(alte stampile, alte hartii, alt AN), CEEA CE DA IMPOSIBILITATEA ORICARUI INVESTITOR SA-SI FACA ACTELE PENTRU INCHIDEREA ANULUI 2014  SA INTRE IN 2015 PATRON LA ACEASTA SOCIETATE,  EFECTIV ESTE IMPOSIBIL.

 SI VA MAI SPUN CEVA, O SA LE VINA FOARTE,FOARTE,FOARTE GREU (ANAF NU MAI FACE A DOUA GRESEALA COMISA, AR FI CEA MAI MARE TAMPENIE DACA MAI COMITE INCA O DATA FAPTA...) CHIAR IMPOSIBIL CELOR DIN OLTCHIM ACTUAL SA TREACA ANUL 2014-2015 DACA NU RESPECTA LEGEA INSOLVENTEI CATRE CREDITORI, AL DOILEA AN CONSECUTIV 2013-2014 ATI VAZUT TOTI CUM LA TRECUT..., TREBUIE URGENT SA INCEAPA PLATILE SI PLANUL DE REORGANIZARE FINAL... PE SCURT ACHITA SI PUNE IN APLICARE PLANUL DE REORGANIZARE.

NU ESTE REA VOINTA FATA DE CHINA, DAR CEI CARE CONDUC TARA ASTA ROMANIA NU INTELEG, PENTRU CA NU E POSIBIL SA INCALCE LEGEA SI MINT PUNAND O DATA AIUREA PENTRU DERUTA TUTUROR (OARE A CATA DATA ERONATA..).

DE CE NU PRIVATIZARE IN IUNIE, IULIE, AUGUST, SEPTEMBRIE, SAU OCTOMBRIE ......?????? NU VA MAI LASATI MINTITI !!!!!!