Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #25068

2014-08-12 18:48

Scandal la Oltchim între sindicalistul Corneliu Cernev și administratorul judiciar, Bogdan Stănescu!

Cernev, la somn în timpul serviciului

"Potrivit informațiilor deținute de ZIUAnews și afirmațiilor făcute de angajații de la Oltchim pe site-ul www.petitieonline.com, Corneliu Cernev - poreclit de angajații combinatului „Gigel Frone", cunoscutul participant de la „Românii au talent", a fost surprins dormind în timp ce trebuia să lucreze. Mai mult, acesta ar fi fost îmbrăcat chiar în pijamale. Corneliu Cernev deține funcția de dispecer, fiind practic responsabil de monitorizarea activității din combinat, iar în cazul în care ar fi vreo defecțiune, el este cel care coordonează angajații din secțiile Oltchim."

Te-ai trezit Cerneve?
Nu te mai da ca esti  presedinte de sindicat ... lumea se tot intreaba care presedinte si care sindicat cand tu nu mai esti salariat Oltchim! Ai plecat cu tinicheaua de coada.

Ce faci acum? Stai in fata calculatorului si dai "declaratii (tot) in pijama" ... puslama "care este"?
Du-te bai si te culca si lasa-ne pe noi in durerea noastra.
Daca mai ai tupeul sa victimizezi, spune cum te-au prins pe tine dormind in pijamale in timpul programului de lucru sau, daca ai alta versiune, ... cum te-au "lucrat" pe tine cei care "s-au inhaitat" sa te prinda dormind!

Hai curaj ... spune tot, da drumul vuvuzelei.

- AI DORMIT SAU NU AI DORMIT, CERNEVE?
- AI FOST PRINS ASUPRA FAPTULUI ... FOTOGRAFIAT SI FILMAT? DIN ARTICOLUL PUBLICAT DE ZIUANEWS AFLAM CA AVEAI (ASA CA TOT SALARIATUL DIN OLTCHIM) TOT CONFORTUL NECESAR SOMNULUI, INCLUSIV PIJAMALE.
- CONTEAZA CINE TE-A PRINS SAU CONTEAZA CE-IA FACUT?
- DE CE TE-AIREFUGIAT IN CONCEDIU (MEDICAL SI DE ODIHNA)?
- SA TRAGI DE TIMP? SA TRAGI SFORILE?
- SA ARUNCI BATISTA PE TAMBAL?

Ei, uite ca de data asta ai luat teapa!