Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #24651 Re: Calificarile lui Pirvu, HOTIA, MINCIUNA SI TRADAREA !!!!!!!!!!

2014-07-27 08:59

#24650: DOTTORE PIRVU - Calificarile lui Pirvu

http://www.oltchim.ro/uploaded/cv/Pirvu%20Marius.pdf Pirvu Marius - Oltchim

Poate ne raspunde si noua de vanzarile facute din Oltchim de la Pitesti sub semnatura luii si a altora, recunoscute de societate ca s-au intamplat, noi salariile nu le-am luat (diponibilizati si angajati), unde s-au dus banii, salariile trebuiau primele sa fie achitate!!!!!!!!!!!!!??????? Si de ce fuge acum...??????? Sa nu uitam conform ziaruluidevalcea este cercetat penal intr-un dosar acest personaj...

EXCLUSIV: Gata cu OLTCHIM! Combinatul se vinde la fier vechi (FOTO)

http://www.voceavalcii.ro/2014060721862/EXCLUSIV-Gata-cu-OLTCHIM-Combinatul-se-vinde-la-fier-vechi-FOTO.html

Guvernul recunoaşte că s-a vândut fier vechi din Oltchim

http://www.voceavalcii.ro/2014070922459/Guvernul-recunoaste-ca-s-a-vandut-fier-vechi-din-Oltchim.html

"Primul document în posesia căruia am intrat este un contract de vânzare-cumpărare din data de 14.05.2013, când director era Mihai Tălpăşanu, care avea drept obiect vânzarea, respectiv cumpărarea deşeurilor metalice şi nemetalice, adică deşeuri inox austenitic pregătit şi deşeuri inox austenitic nepregătit. Firma care urma să cumpere deşeurile este din Râmnicu Vâlcea şi se numeşte SC SILNEF MG şi este administrată de Ion Mihalcea. Contractul s-a derulat în perioada 01.05.2013 – 31.12.2013. Preţul pentru care s-a perfectat afacerea a fost de 1.680 USD/tonă deşeu pregătit, respectiv 1.500 USD deşeu nepregătit.

Surse din combinat susţin că afacerea cu fier vechi a ajuns şi la urechile administratorului judiciar Gheorghe Piperea, care a turbat când a auzit. Avocatul s-a dus şi i-a cerut sprijinul ministrului Economiei de atunci, Varujan Vosganian, care a demarat o anchetă. Din păcate, aceasta nu a mai fost finalizată niciodată pentru că Vosganian a fost schimbat, iar la cârma ministerului a ajuns un alt liberal, Andrei Gerea.

Al doilea contract de vânzare a fierului vechi apare în „epoca" Gerea, când combinatul a fost condus de un apropiat al acestuia şi anume directorul Marius Pîrvu. Perioada se suprapune primului contract deoarece este cuprinsă între 16.10.2013 şi 31.12.2013. Ceea ce este ciudat şi creează semne de întrebare este preţul, de data aceasta mult mai mic. În acest al doilea contract, unde beneficiar este o firmă din judeţul Argeş, SC LIFE TIME CHIMICAL SRL, preţul negociat este de 1.020 USD/tonă în cazul deşeurilor din inox austenitic pregătit şi de 975 USD/tonă, în cazul din inox austenitic nepregătit."

 

http://ziaruldevalcea.ro/2014/03/30/in-atentia-ministrului-economiei-directorul-de-la-oltchim-marius-parvu-cercetat-de-procurorii-dna/

http://ziaruldevalcea.ro/wp-content/uploads/2014/03/Marius-Pirvu-decupat.jpg...

Directorul general de la Oltchim, argeșeanul Marius Pârvu, este cercetat de procurorii DNA pentru unele ilegalități „puse în scenă“ în perioada când era director al Secției Mecanice din cadrul Arpechim Pitești. „Ziarul de Vâlcea“ va da publicității în curând toate dedesubturile afacerii oneroase, al cărei personaj central este Pârvu!

Presa din județul vecin i-a creionat următorul portret vremelnicului director de la Oltchim, impus de liberali: „Marius Pârvu, un inginer mecanic pe partea de utilaje dinamice care s-a bucurat, se spune, de sprijinul PC pentru a fi instalat în funcție. De altfel, el se află în relații strânse cu șeful județean al PC, Cornel Lazăr, cu care poate fi văzut adeseori împreună. Sprijinul politic despre care se tot vorbește nu l-a ajutat însă să facă mare lucru, ba dimpotrivă, ultima sa ispravă este coordonarea ședinței în care, în spatele ușilor închise, s-a dat undă verde listei cu cei peste 300 de salariați cărora li s-a dat preaviz pentru disponibilizare. Asta în condițiile în care directorul Pîrvu promitea că își va da demisia dacă va pleca vreun salariat din combinat sub șefia sa. Lucru așteptat acum, ca gest de onoare, după ce iată că n-a plecat doar un singur om, ci mai bine de 300. Considerat un tip suspicios și cam impulsiv, cu mentalitate mai mult de sindicalist (de altfel este și prieten la cataramă cu liderul de sindicat Marian Dumitru), noul director pare a fi instalat doar grație meciurilor dure pe care le-a avut cu fostul director Constantin Roibu de la Oltchim, împotriva căruia s-a ridicat fățiș, lucru care i-a asigurat susținerea ulterioară pentru numirea în funcție” – jurnaldearges.ro.
Despre Pîrvu, s-a mai scris în presa din Argeș că este unul dintre oamenii mogulului media Dan Voiculescu și că a rămas un apropiat al fostului preşedinte penal al Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, fiind chiar partener de afaceri cu acesta.

Published on 25 July 2014

 

http://www.jurnaluldearges.ro/index.php/politic-2/10095-marius-parvu-fostul-director-de-la-oltchim-ii-ia-locul-lui-mutu-la-ape

Fostul director general de la Oltchim, Marius Pârvu, va prelua conducerea Administraţiei Bazinale de Apă Argeş Vedea. Pârvu are susţinerea PSD Argeş, iar acest lucru a fost confirmat chiar de preşedintele interimar al acestei formaţiuni politice, Tudor Pendiuc. Aflat la Bucureşti, joi 25 iulie, cu mai multe probleme pe ordinea de zi, edilul Piteştiului a mers şi la Apele Române pentru a discuta cu directorul general ANAR,Vasile Pintilie. „Am fost la Bucureşti unde am avut o întâlnire cu Vasile Pintilie, directorul Apelor Române. I-am transmis şi o propunere pentru funcţia de director în persoana domnului Marius Pârvu, pe care rămâne să o analizeze”, a declarat Pendiuc. Preşedintele interimar al PSD Argeş a mai spus că are încredere în Pârvu, chiar dacă acesta nu provine din domeniul Apelor, iar decizia de susţinere a fost luată în cadrul Biroului Executiv Judeţean al partidului. „Noi am discutat în Biroul Executiv, a fost o procedură transparentă. Marius Pârvu este membru PSD din anul 2001. Uitându-mă în CV-ul dumnealui şi văzând ceea ce a făcut la Oltchim eu cred că se va descurca la Direcţia Apelor. Are o facultate de mecanică, iar la Apele Române este un parc imens de utilaje. Să ştiţi că domnul Pintilie va numi directorul general, iar directorul general îşi va forma echipa de conducere”, a mai spus Tudor Pendiuc (foto), preşedintele interimar al PSD Argeş.