Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SINDICATELE AU JUCAT LA DOUA CAPETE SI SUNT IN CULPA!!
Musafir

/ #24479 PETITIE: Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!!!!!!!

2014-07-23 09:09

VETI CUNOASTE TOTI AJOFM-UL.

 

OLTCHIM si ARPECHIM

 

Viitorul .... IMI PARE RAU AM INCHIS  !!! SFARSIT .

 

http://stareanatiunii.com/wp-content/uploads/2013/11/Oltchim-FATA-SI-REVERSUL.jp...

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS-UTjRgRQW_ls05aFUeDapna_v...

 

 

 


http://862525175.r.cdn77.net/wp-content/uploads/2010/08/android-force-closed-loo...

 

 

http://www.timpuldevalcea.net/wp-content/themes/snapwire-master/timthumb.php?src...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EXCLUSIV: Gata cu OLTCHIM! Combinatul se vinde la fier vechi (FOTO)

vezi link: http://www.voceavalcii.ro/2014060721862/EXCLUSIV-Gata-cu-OLTCHIM-Combinatul-se-vinde-la-fier-vechi-FOTO.html


[ DISPONIBILIZATII NU SI-AU PRIMIT BANII ]

Art. 105
(1) Daca debitorul nu se conformeaza planului sau desfasurarea activitatii aduce pierderi averii sale, administratorul judiciar, comitetul creditorilor sau oricare dintre creditori, precum si administratorul special poate solicita oricand judecatorului-sindic sa aprobe intrarea in faliment, in conditiile art.107 si urmatoarele.
(2) Inregistrarea cererii mentionate la alin.(1) nu suspenda continuarea activitatii debitorului pana cand judecatorul-sindic nu hotaraste asupra ei, prin incheiere.

Art. 106
(1) Debitorul, prin administratorul special, sau, dupa caz, administratorul judiciar va trebui sa prezinte, trimestrial, rapoarte comitetului creditorilor asupra situatiei financiare a averii debitorului.
Ulterior aprobarii de catre comitetul creditorilor, rapoartele vor fi inregistrate la grefa tribunalului, iar debitorul sau, dupa caz, administratorul judiciar va notifica aceasta tuturor creditorilor, in vederea consultarii rapoartelor.
(2) De asemenea, administratorul judiciar va prezenta si situatia cheltuielilor efectuate pentru bunul mers al activitatii, in vederea recuperarii acestora, potrivit art.102 alin.(4), care va fi avizata de catre comitetul creditorilor.
(3) In termen de 5 zile de la sedinta comitetului creditorilor mentionata la alin.(1), comitetul creditorilor va putea convoca adunarea creditorilor pentru a prezenta masurile luate de debitor si/sau administratorul judiciar, precum si efectele acestora si sa propuna motivat si alte masuri.

Sectiunea 7 - Falimentul "

 

[ DISPONIBILIZATII NU SI-AU PRIMIT BANII ]

 

Oltchim – vândut la fier vechi! (VIDEO)

http://www.criterii.ro/index.php/en/valcea/10380-oltchim-vandut-la-fier-vechi-video

Liderul Confederaţiei Naţionale Sindicale Cartel Alfa, Bogdan Hossu, are o perspectivă sumbră asupra Oltchimului, la care se gândesc deseori şi vâlcenii: politicienii români n-au interesul să privatizeze combinatul chimic pentru că este mai convenabil să-l vândă la fier vechi!

După zeci de promisiuni făcute de guvernanţi, preşedintele CNS Cartel Alfa, Bogdan Hossu, spune lucrurilor pe nume, în cadrul unei conferinţe de presă. În opinia sa, politicienii români n-au nici un interes să privatizeze Oltchimul, pentru că au întrevăzut o soluţie mai la îndemână. Altă explicaţie nici nu poate exista, de vreme ce caietul de sarcini s-a schimbat de 3 ori în două

luni şi într-o manieră semnificativă, iar în scrisoarea către Fondul Monetar Internaţional, atât combinatul, cât şi CFR Marfă sunt la capitolul ,,Lichidare”. Declaraţie de presă a liderului vine în contradicţie cu promisiunile optimiste ale ministrului Economiei, Constantin Niţă, dar şi ale şeful său de partid, premierul Victor Ponta, dar este în acord cu rezultatele politicii naţionale în cazul acestei privatizări. Oricum, vorba lui Hossu, un combinat care funcţionează doar cu 20 la sută din capacitate, nu poate emite pretenţii la ,,măritiş”.

https://www.youtube.com/watch?v=8FUFjG4329A =>video-audio

UITE CA AM UITAT EU ACUM DAR EI NU O SA UITE NICIODATA, STIU SA INCASEZE COTIZATIILE, CHIAR SI CU INTARZIERE EI INCASEAZA BANII...!!!!!!!!

 

 

http://i.imgur.com/zjLMHgB.jpg...


http://www.marturieathonita.ro/wp-content/uploads/2013/07/coliva.jpg...


http://image.stirileprotv.ro/media/images/620xX/Jul2014/61543951.jpg...

http://i.imgur.com/rBBGpCr.jpg...

http://i.imgur.com/nzcEjUp.jpg...