Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #23919 Sindicatul Sodistul a încheiat contractul colectiv de muncă valabil pentru următorii 2 ani

2014-07-16 07:21

http://ramnic.ro/articole/sindicatul-sodistul-a-incheiat-contractul-colectiv-de-munca-valabil-pentru-urmatorii-2-ani-65723/2014-07-16

După aproximativ o lună şi jumătate de negocieri cu patronatul polonez, sindicatul Sodistul din cadrul USG Ciech a încheiat contractul colectiv de muncă valabil pentru următorii 2 ani.

Astfel, membrii sindicatului au obţinut din partea acţionariatului majoritar al Uzinelor Sodice Govora un contract colectiv de muncă cu mai multe beneficii, dar şi cu promisiunea realizării unor investiţii semnificative în USG.
„Deşi numărul de salariaţi din cadrul USG Ciech este unul relativ mic, am reuşit să obţinem din partea acţionariatului majoritar nişte concesii faţă de contractual colectiv de muncă anterior, şi cel mai important lucru, eu cred că am reuşit nu numai să menţinem acestă societate commercială pe piaţă, ci şi mai mult, să-i dăm un viitor”, a declarat liderul de sindicat al Sindicatului Sodistul, Adrian Mugioiu.

De asemenea, în lunile următoare la Uzinele Sodice Govora este aşteptat un nou calcinator, care va mări capacitatea de producţie.