Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #23755 DE CE S-A AJUNS AICI? HAIDETI SA NE UITAM "LA INCEPUTURI"!

2014-07-13 17:41

#23751: - Problema este alta. Combinatul "merge" din rau in mai rau.

Oltchimul de maine....

#201 Interventii sindicat

2012-11-01 00:3


Domnule Ghioca, tot la insistentele dumneavostra au fost numiti in functie si noua conducere, de exemplu Armand Spiru Ciobescu (o nulitate in comert si chimie absolvent de Spiru Haret si fost director de distributie guma Orbit membru PNL) precum si sotia acestuia, Ion Coclet (fost director termoficare urbana, actual resurse umane fara nici o experienta in domeniu) si sotia acestuia (numita sefa a unui serviciu infiintat cu dedicatie pentru dansa), Valentin Popescu (parca director de firma capusa, pe care dumnevostra personal il huleati in fata pavilionului), si exemplele pot cotinua.

Unde este sindicatul, de ce dumneavostra dintr-un simpatizant PDL apoi UNPR peste noapte ati devenit membru PNL, e domnule Ghioca astea se cam vad. Nu cred ca este cazul sa va transformati in eroi deoarece oamenii se trezesc dupa euforia schimbarii si s-ar putea sa aveti mari surprize.
In cea ce priveste vandalizarea autoturismului personal, sincer imi pare rau, (nu se procedeaza asa) dar atunci cand minti oameni cu nerusinare, alergi dupa ciolan, si vrei sa fi ca paduchele in varful capului, iti asumi si astfel de lucruri.
Daca erati oameni corecti si dumneavostra, si Cernev si Toanta trebuia sa reactionati la numirea noii conduceri numai pe criterii politice fara nici o competenta in domeniu, sa reactionati cand guvernul mintea ca a trimis notificarea de ajutor la CE (si nici in ziua de azi nu este trimisa), cand Balan spunea ca pana in noiembrie achita toate salariile restante, cand spunea ca pe 5 noiembrie isi reia activitatea propenoxidul si polioli si stim bine ca nu va fi asa si alte multe cazuri.

Dar stati linistiti noi angajatii care chiar tinem la Oltchim, o companie construita de bunici si parinti nostri, chiar nu aveam asteptari in ceea ce va priveste pentru ca va cunoastem limitele.


DE CE S-A AJUNS AICI? HAIDETI SA NE UITAM LA INCEPUTURI!
CE SE COMENTA IN DATA DE 1 NOIEMBRIE 2012?
OLTCHIMUL DE MAINE ...?
NE-AU CIURUIT FRATILOR, NE-AU CIURUIT!