Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Oltchimul de maine....

#201 Interventii sindicat

2012-10-31 23:34

Domnule Ghioca, tot la insistentele dumneavostra au fost numiti in functie si noua conducere, de exemplu Armand Spiru Ciobescu ( o nulitate in comert si chimie absolvent de Spiru Haret si fost director de distributie guma Orbit membru PNL) precum si sotia acestuia, Ion Coclet (fost director termoficare urbana, actual resurse umane fara nici o experienta in domeniu) si sotia acestuia (numita sefa a unui serviciu infiintat cu dedicatie pentru dansa), Valentin Popescu ( parca director de firma capusa, pe care dumnevostra personal il huleati in fata pavilionului), si exemplele pot cotinua. Unde este sindicatul, de ce dumneavostra dintr-un simpatizant PDL apoi UNPR peste noapte ati devenit membru PNL, e domnule Ghioca astea se cam vad. Nu cred ca este cazul sa va transformati in eroi deoarece oamenii se trezesc dupa euforia schimbarii si s-ar putea sa aveti mari surprize. In cea ce priveste vandalizarea autoturismului personal, sincer imi pare rau,(nu se procedeaza asa) dar atunci cand minti oameni cu nerusinare, alergi dupa ciolan, si vrei sa fi ca paduchele in varful capului, iti asumi si astfel de lucruri. Daca erati oameni corecti si dumneavostra, si Cernev si Toanta trebuia sa reactionati la numirea noii conduceri numai pe criterii politice fara nici o competenta in domeniu, sa reactionati cand guvernul mintea ca a trimis notificarea de ajutor la CE (si nici in ziua de azi nu este trimisa), cand Balan spunea ca pana in noiembrie achita toate salariile restante, cand spunea ca pe 5 noiembrie isi reia activitatea propenoxidul si polioli si stim bine ca nu va fi asa si alte multe cazuri. Dar stati linistiti noi angajatii care chiar tinem la Oltchim, o companie construita de bunici si parinti nostri, chiar nu aveam asteptari in ceea ce va priveste pentru ca va cunoastem limitele.
pepper

#202

2012-11-01 00:00

dle sofer de vama Ghioca, inceteaza cu amenintarile si insultele la adresa salariatilor oltchim. te consideri reprezentantul lor si ceri respect dar oferi doar lipsa de respect probabil provenita din considerabila educatie pe care o ai. deh, stii cum e - ai vrut in hora acum joaca - te simti neinteles? te simti acuzat pe nedrept? asa e cu "vedetismul" pe care l-ai cersit. parerea mea si cred ca foarte multi vor subscrie - e sa taci si sa faci ceva in folosul oamenilor - al tuturor nu doar cel personal. inghite in sec, realizeaza ceva pentru oameni si sa vezi cum toti te vor aprecia. sau poate consideri ca nu esti capabil de asa ceva?
un angajat obiectiv

#203 realizari

2012-11-01 08:39

Intr-adevar, cum spune Dl. Ghioca, s-a venit mai aproape cu salariile restante insa aceasta se datoreaza excluziv faptului ca, dupa oprirea combinatului, nu s-au mai facut plati pe materii prime si implict toate incasarile de la clienti pentru facturile ajunse la scadenta, acelea pe care nu le-au retinut bancile, au fost utilizate pentru plata drepturilor salariale. Care este insa meritul sindicatului in acest caz? Niciunul. Daca intr-adevar se doreste reluarea activiitatii in celelalte sectii, incasarile vor fi directioate in prima faza spre plata de materii prime. Altfel cu ce sa pornim? Faptul ca personaje precum Dl. Sofer Cinstit isi asuma meritele pentru realizarile altora nu mai este o surpriza pentru nimeni. Cu toate acestea el nu are nici o vina. El este doar un vesnic profitor, care speculand o situatie confuza, s-a bagat in fata sfidand flagrant legile bunului simt. Vina este integral a acelora care l-au pus acolo si care in loc sa se inconjoare de persoane cu verticalitate pentru a castiga incredere si voturi au preferat un personaj multilateral necalificat al carui unic obiectiv este razbunarea personala. Este usor de observat faptul ca noul lider sindical propus (de altfel un om cu multe calitati) pierde semnificativ din valoare de fiecare data cand Ghioca deschide gura. Iar cum a fost obijnuit mai mult cu vorba decat cu munca, am mari rezerve cu privire la rezultatul votului sindical.
un alt angajat obiectiv

#204 o intrebare pertinenta

2012-11-01 09:13

Dragi colegi,
Va propun astazi o intrebare cu trei variante de raspuns.
Pentru ce suma a cerut guvernul Ponta aprobare la Comimsia Europeana, drept ajutor de salvare pentru Oltchim?
- 10 milioane de euro (asa cum s-a vehiculat initial)
- 20 milioane de euro (asa cum s-a afirmat ulterior, dupa care s-a revenit la 10 mil.)
- nu a solicitat nici o aprobare ci doar a tras de timp precum Concordia Chiajna ca sa ajunga la penalty-urile alegerilor.
As aprecia sa raspunda si Dl.Sofer la aceasta intrebare.
As vrea sa nu fiu inteles gresit. Nu am absolut nimic impotriva celor care practica meseria frumoasa de sofer insa, inca de la clasa I(si am facut scoala in vremea in care inca se mai invata ceva carte), am aflat ca soferul conduce masini, nu sindicate sau intreprinderi. Probabil ca aveam eu niste manuale editie mai veche!
nedumeritul

#205 locuri de munca pentru soferi

2012-11-01 09:58

Am ramas surprins(a) sa aflu din postarile stimabilului Milica Sindicat ca sunt locuri de munca cacalau pentru soferi! (sau o fi vrut sa spuna Cacarau!) Culmea este ca s-ar putea sa aiba dreptate, sa fie suficiente alte locuri de munca in domeniu, insa in acest caz devine greu de inteles de ce a ramas sa alerge cu Dacia la 40 grade cand putea foarte bine sa opteze pentru ceva mult mai adecvat calitatilor sale incontestabile (omul a avut puterea si inspiratia sa constate, singur in capul sau, ca piesele de la Dacie nu se potrivesc la VW si chiar ar merita un brevet pentru asta; ce omite domnu' in cauza este faptul ca niste idioti au inventat acum ceva vreme moneda ca mijloc de evaluare a bunurilor, utilizat pe scara larga astazi). Totusi daca ne gandim ca, mai nou, la angajare se solicita referinte de la vechiul locul de munca, s-ar putea sa nu mai fie chiar atat de greu de inteles.
Cum va veti privi colegii in fata stimabile in calitate de vice sindical certat cu toata lumea? Ale cui interese le veti reprezenta daca amenintati oamenii cu somajul definitiv? Dar daca nu se vor strange voturile necesare schimbarii sindicatului si veti fi nevoit sa va intoarceti la munca? Probabil veti contesta in instanta faptul ca vi se va atribui din nou o masina(ia D(e)acia!) cand de fapt dvs. meritati un mare cartonas rosu!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2012-11-01 20:33


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-11-02 14:15


cititor

#208 Forum manipulat politic

2012-11-03 11:36

De ce nu-l lasati pe Ghioca sa posteze? E dreptul lui sa scrie aici. Daca i-l luati e clar ca aveti ceva de ascuns. O fi dansul traseist cum spuneti da de ce nu are voie sa posteze? Deranjeaza pe cineva?
Cititor

#209 Cenzura

2012-11-03 11:41

daca nu va convine ce posteaza Ghioca puteti aduce contraargumente. Faptul ca-l stergeti arata ce ceva e putred acolo. Si asa se vad lucrurile din exterior. Ca mai citesc si altii forumul nu doar angajatii. Si daca vreti sa-l citeasca doar angajatii nu trebuia sa ne cereti sa semnam petitia. Oricum nici angajatii de la Oltchim nu cred in aceasta petitie, dovada faptul ca n-au semnat.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2012-11-03 18:22


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-11-03 22:20


Justitiarul

#212 Ghioca USListul

2012-11-04 23:24

Emiloca Glimboca nu mai poza in victima ca ai fost demascat !!!
Nu iti este rusine domnule Ghioca Emil sa minti ca nu esti implicat politic !!! Meseriasule ai poze pe facebook de la manifestari UNPR !!!
Te simti frustrat ca lumea s-a convins ce nulitate esti !!!
Mai bine taci si nu ne mai provoca sa spunem ce stim despre experienta ta si despre fluturasii tai de salariu !!!
Nu sustineai tu prin combinat ca datorita tie si lui Cernev ne vom lua salariile la zi !!!
Mai nesimtitule, mizerule, manelistule grataragiule unde ne este salariul promis ????
L-ati pupat in fund pe Balan Mihai credeati ca porneste asta combinatul cu aer si voi o sa va nimeriti eroi, niste feti frumosi pe cai albi !!!
Sa va vedem acum cu dati ochii cu multimea !!!
Veti avea o soarta mai cruda ca a lui Diculoiu !!!
Tu vorbesti ma de libera exprimare !!!
Tu care ameninti pe oricine nu este cu tine din Oltchim ca il dai afara !!!
Nu iti place site-ul acesta pleaca !!! Nu te pune nimeni sa postezi pe el !!! Ai proprietate asupra acestui site cumva??? Sau de cand v-ati autoproclamat sindicalisti de frunte la Oltchim si tu si Toanta si Cernev aveti impresia ca totul vi se cuvine???
Mars afara marsavule!!! Cata scoala ai tu mai grataragiule UNPR ist, PSD ist si acum PNList???
Este o vorba din batrani care spune: Cine se scuza se acuza !!! Daca stiai ca nu este PNList de ce ai intrat pe site sa postezi ca esti victima barfelor si ca tu de fapt nu ai nici o tangenta cu politica. Bai da tu chiar ai tupeu !!!Vezi ca iesim in strada curand si sa nu iti stea gandul sa vii sa ne aburesti ca va fi vai si amar si de tine si de TOANTA si de CERNEV.
Obiectii...

#213 Re: Cenzura

2012-11-05 14:08

#209: Cititor - Cenzura 

 Consideram ca acest personaj a spus deja tot ce a avut de spus - pur si simplu nu vrem nici sa-l mai auzim, nici sa-l mai vedem. Dupa ce a strigat cat l-a tinut gura tot ce a vrut, acum s-a dat la fund, nu mai stie decat sa spuna ca il denigreaza lumea - gresit - el s-a denigrat singur si a aratat tuturor ce fel de "om" este.

Sa se duca sa vorbeasca in alta parte de subiectele care-l intereseaza. Nimeni nu are nimic de ascuns, dar noi, cel care il stim bine, ne-am saturat de tot ce iese din gura lui - nu mai vrem sa mai vedem nici macar in scris!

Obiectii...

#214 Re:

2012-11-05 14:11

#211: Ghioca Emil -  

 Din pacate, suntem foarte INFORMATI si stim foarte bine. Daca ai intrat in hora, te-ai apucat sa defaimezi pe altii pe drept si pe nedrept, si ai vrut "publicitate" - acum joaca, D-le Ghioca; sa vedem cat te tine pe tine!

Cititor

#215 Subiect

2012-11-05 15:01

Daca e sef de sindicat sau ce o fi Ghioca ca voi il stiti schimbati-l. Urata politica asta cu "ciocul mic".
mihai escu

#216 Re: Interventii sindicat

2012-11-05 18:26

mihai escu

#217 pentru infantili

2012-11-05 18:32

daca platesti tu contractele semnate cu inconstienta de Roibu sustinut de Diculoiu, sunt de acord sa injuri cat vrei; de ex contractul cu Pandrea de 10000 de euro pe luna, il cunosti pe Pandrea, l-ai vazut vreodata? si totusi primeste 10000 de euro pe luna din munca noastra.
sau poate vrei sa-i dai turcului 100000euro pe luna fara sa-ti dea ceva sau sa faca ceva. Pupa-i pe Roibu si pe Diculoiu unde vrei tu pentru gaura de un miliard bagata in buzunarul nostru.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2012-11-05 18:50


8

#219 Re:

2012-11-05 18:57

 

 

camikiro@gmail.com

#220 Re: Interventii sindicat

2012-11-05 19:00

#201: Oltchimul de maine.... - Interventii sindicat

daca nu dati comentariile ce sens are forumul?

camikiro@gmail.com

#221 Re: Interventii sindicat

2012-11-05 19:17

alt angajat

#222 Re: realizari

2012-11-05 19:19

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2012-11-05 19:29


inca un angajat

#224 Re: Re: realizari

2012-11-05 19:30

#222: alt angajat - Re: realizari

In loc sa punem toti umarul sa pornim fabrica ne certam pe prostii. Voi chiar nu vedeti ca e de rau?

Ca ne-a lasat Roibu si Diculoiu rupti in fund? Ei au bani sa traiasca 10 vieti de acum. Au dreptate astia in ziare, Diculoiu nu vrea sa  se vada ce-a facut cu banii oamenilor iar Roibu chiar le-a spus fostilor directori: "daca pe mine ma leaga voi stati aici si-mi furnizati hartii sa ma apar." Deci stie ca sunt motive sa fie ridicat.

inca un angajat

#225 doinitei

2012-11-05 19:33

Draga Doina
ai toata libetatea sa te duci cu tata Roibu la mititica.
si
poate-ti vinzi casa sa-l ajuti sa plateasca datoriile.