Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #22285 Re: Re: Re:

2014-06-18 10:34

#22283: - Re: Re:

ASTA E O PROSTIE A VOASTRA DOMNILOR, MAI REFORMULATI IDEEA.

 

SOCIETATEA CARE SPUNETI VOI AVEA O PIATA DE DESFACERE IN PESTE 80 DE TARI, PARCA ASA SCRIE SI ACUM PE SITE-UL OLTCHIM. LA ASA CERERE CE FACI....HAI SPUNETI-MI VOI SPECIALISTILOR. CINE A GRESIT?

 

BANII SE DAU CONFORM LEGII INSOLVENTEI, ITM SI AUDITULUI...etc, CARE SPECIFICA CA SUNTETI IN ALERTA SA PLATITI ( ALTFEL NU AVETI CE CAUTA IN INSOLVENTA SI TRECETI LA FALIMENT), CREANTE, DATORII, ARIERATE, SA FACETI CE MUSCHII VOSTRI FACETI, DAR SA DATI BANII, CA DIN CAUZA ASTA ATI INTRAT IN INSOLVENTA, NU SA ABUZATI, DAND AFARA OAMENI SI OPRIND TOT, ACUM FIRESC VA ESTE GREU, DAR SUNT SI SOLUTII, PUNETI CAPUL LA CONTRIBUITIE, LUATI SALARII DE MII DE EURO.

 

VOI SUNTETI INFLAMATI SI OBOSITI DIN VINA VOASTRA, DACA VRETI PACE SI NU VA MAI DERANJAM, ONORATI-VA CREANTELE CATRE NOI SI ADUCETI PACEA SI LINISTEA DISPONIBILIZATILOR SI SALARIATILOR ( ESTE UNA DIN REMARCILE DOMNULUI PIPEREA SI N-AM FOST LA CURSUL SAU DAR AM INVATAT DE LA DANSUL) CU PLATI LA ZI, CONFOM LEGII INSOLVENTEI SI AUDITULUI, ITM...ETC.

 

p.s. AM UITAT: UNIUNEA EUROPEANA, BANCA MONDIALA SI FMI SPUN ACELASI LUCRU, ACHITATI LA ZI TOT, SUNTETI IN ALERTA!!!!!!!!!!!!!