Crin Antonescu președintele României 2018,VOTAȚI!

Mădălin

/ #26 Citiți și gândiți, ipocriților care vedeți numai "roșu", dar care ați uitat "subit" de "portocaliu"!

2014-05-31 19:59

Se vede că este MARE nevoie să citez din ce am scris către comentatorii antoniști de pe blog-ul unui domn jurnalist:

“1. PDL-ul a fost, este și va fi mereu “ciuma portocalie” din cauza tuturor porcăriilor, jafurilor și nemerniciilor pe care ei le-au făcut cu și pentru Băsescu. Scârba ipocrită de Antonescu și ai lui “apropiați” s-au făcut că au uitat tocmai asta.

2. Dacă PDL-ul cu care PNL-ul lui Antonescu este pe punctul de a fuziona nu ar avea nici o legătură cu Băsescu, atunci Blaga și ai lui s-ar debarasa instant de leprele Videanu, Anastase, Blejnar, Berceanu etc ȘI s-ar denunța la Parchet pentru frauda electorală de la alegerile prezidențiale din 2009 pentru Băsescu – un vot la fiecare 13 secunde la Paris. Sau cumva ai uitat, asemenea lui Antonescu?

3. Tu ai văzut cine s-a aflat printre… “sfinții” care au participat la discuțiile PNL-PDL referitoare la fuziune? Lasă că te ajut eu: “imaculatul” și “antibăsistul” Frunzăverde (fost până în 2012, culmea, PDL) din partea PNL și “sfântul”, “săracul”, “cinstitul”, “nebaronul” și “neînrudidul-cu-Băsescu” Gheorghe Falcă care e, culmea, finul lui Băsescu.

Fuzionare plăcută, trădători imbecili! Sigur, sigur, Băsescu nu are nici o legătură cu alianța și ulterioara fuziune PNL-PDL, nu-i așa?

P.S: Întreabă-l pe dragul tău Antonescu care dracu’ e legătura dintre doctrina de dreapta pe care o invocă cel puțin o dată la 2 fraze și închiderile de spitale, acțiuni întreprinse de către aceiași PDL-iști ordinari cu care PNL-ul scârbei și ipocritului Antonescu în curând va fuziona?!

Cine a zis că dacă ajunge președinte, Ponta nu va mai fi prim-ministru mai mult de 2-3 săptămâni deși alegerile parlamentare următoare vor fi in 2016 și, deci, va proceda la încropit și cârpit majorități parlamentare după modelul folosit de Băsescu? ANTONESCU! http://www.dcnews.ro/ponta-pe-fara-daca-nu-iese-pre-edinte-cat-timp-ii-da-antonescu_443864.html

Cine a zis că s-ar vedea un “premier excelent”? BĂSESCU!

Care partide urmează să fuzioneze? PNL-ul lui Antonescu și PDL-ul lui Băsescu! “Despărțirea” lui Băsescu de PDL de la perdeluță a fost, vorba domnului Badea, “pentru prostit proștii”.

Deci, fuzionare plăcută!”

"Îmi poți spune de ce Antonescu nu a comentat niciodată, NICI MĂCAR O SINGURĂ DATĂ știrea asta?!

http://www.antena3.ro/romania/iubitul-ioanei-basescu-despagubit-cu-10-milioane-de-euro-de-statul-roman-cum-a-pus-mana-pe-pamantul-bratienilor-236772.html

www . antena3 . ro/romania/dovada-fraudei-de-10-milioane-de-euro-in-care-este-implicat-viitorul-ginere-prezidential-236879.html

“O hotărâre prezentată de instanţă în data de 23 decembrie 2009 arată că Eleonora BRĂTIANU, moştenitoare a terenului familiei BRĂTIENILOR, a murit.

Potrivit certificatului de deces, Eleonora BRĂTIANU moare în data de 12 mai 2011.

În momentul în care instanţele permiteau despăgubiri de milioane de euro din partea Agenţiei Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, în baza faptului că moştenitoarea Eleonora BRĂTIANU era moartă, doamna ERA ÎNCĂ ÎN VIAȚĂ.”

Cască bine ochii la data știrii: era fix în perioada în care Antonescu nu mai zicea NIMIC ÎMPOTRIVA lui Băsescu, iar USL-ul încă exista.

Hai, pune repede placa “PNL, partid istoric” și cum Antonescu apără partidul istoric…"

"Trecerea de la ALDE la PPE-ul lui Merkel NU a fost o decizie luată “în câteva zile”:

www . facebook . com/Subiectiv.RazvanDumitrescu/posts/656285637764967

www . dcnews . ro/frunzaverde-negociez-intrarea-pnl-ppe-antonescu-frunzaverde-nu-mandat_436521.html

Exact o lună mai târziu, Antonescu era alături de Verhofstadt al ALDE și jura că toate zvonurile despre trecerea PNL la PPE sunt mincinuni:

www . radu-tudor . ro/crin-aprilie-2014-suntem-si-raminem-in-alde

Treci pe lecitină. Multă lecitină."

"Vezi tu, “stimbabile” iubitor de fuziune PNL-PDL, Blaga mai degrabă și-ar tăia fălcile în direct la TV decât să renunțe la leprele de Videanu, Anastase, Blejnar, Duță, Macovei etc. Și mai degrabă și-ar da foc – tot în direct, desigur – decât să se denunțe la Parchet pentru frauda electorală de la alegerile prezidențiale din 2009 – 1 vot/13 secunde la Paris – făcută de guvernul PDL și Ministerul de Interne pe care chiar el îl conducea.

Tu chiar crezi că dacă PDL/Băsescu acceptă ca PNL-ul să “dea” președintele, ei nu vor cere drept “compensație” funcția de prim-ministru și, evident, multe ministere în cadrul aceluiași guvern? Dacă da, atunci chiar nu ai înțeles NIMIC din politica din această “țară”…

Sau, mă rog, tu poate chiar îl vrei pe Băsescu prim-ministru sau măcar un Boc 2 la conducerea guvernului. Cu alte cuvinte, ție poate chiar ți-e dor de închideri de spitale și tăieri de salarii și pensii.

P.S: Și nici să nu te gândești la placa aia băsistă cum că pensiile nu ar fi fost tăiate mulțumită CCR-ului! CAS-ul de 5.5% ce naiba a fost dacă nu o tăiere? Sau tăierile din pensiile piloților (-90% din pensie) și ale militarilor (dintre care un contra-amiral al cărui caz a fost făcut public chiar de către Antena 3, om care nu a mai apucat reîntregirea pensiei)…

P.P.S: Ai grijă că din cauza discursului mai mult decât manipulator și ipocrit al “scumpului” tău Antonescu vezi numai “roșu” în fața ochilor și ai uitat de “portocaliul” care a făcut vraiște cam totul până nu demult. Mai puțină “antoneală” (puternic concurent al arhicunoscutei “băseli”) și mai multă lecitină."

Cât despre renunțarea lui Antonescu la candidatura pentru președinție: "așa repede ai uitat faza “dragă Stolo”? Antonescu a văzut că lui Băsescu i-a mers “tactica”, așa că poate și-a găsit și el un Stolojan în persoana lui Iohannis, cel căruia îi ia “o oră” ca să spună o frază…"