Crin Antonescu președintele României 2018,VOTAȚI!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Crin Antonescu președintele României 2018,VOTAȚI!

Mădălin

#26 Citiți și gândiți, ipocriților care vedeți numai "roșu", dar care ați uitat "subit" de "portocaliu"!

2014-05-31 19:59

Se vede că este MARE nevoie să citez din ce am scris către comentatorii antoniști de pe blog-ul unui domn jurnalist:

“1. PDL-ul a fost, este și va fi mereu “ciuma portocalie” din cauza tuturor porcăriilor, jafurilor și nemerniciilor pe care ei le-au făcut cu și pentru Băsescu. Scârba ipocrită de Antonescu și ai lui “apropiați” s-au făcut că au uitat tocmai asta.

2. Dacă PDL-ul cu care PNL-ul lui Antonescu este pe punctul de a fuziona nu ar avea nici o legătură cu Băsescu, atunci Blaga și ai lui s-ar debarasa instant de leprele Videanu, Anastase, Blejnar, Berceanu etc ȘI s-ar denunța la Parchet pentru frauda electorală de la alegerile prezidențiale din 2009 pentru Băsescu – un vot la fiecare 13 secunde la Paris. Sau cumva ai uitat, asemenea lui Antonescu?

3. Tu ai văzut cine s-a aflat printre… “sfinții” care au participat la discuțiile PNL-PDL referitoare la fuziune? Lasă că te ajut eu: “imaculatul” și “antibăsistul” Frunzăverde (fost până în 2012, culmea, PDL) din partea PNL și “sfântul”, “săracul”, “cinstitul”, “nebaronul” și “neînrudidul-cu-Băsescu” Gheorghe Falcă care e, culmea, finul lui Băsescu.

Fuzionare plăcută, trădători imbecili! Sigur, sigur, Băsescu nu are nici o legătură cu alianța și ulterioara fuziune PNL-PDL, nu-i așa?

P.S: Întreabă-l pe dragul tău Antonescu care dracu’ e legătura dintre doctrina de dreapta pe care o invocă cel puțin o dată la 2 fraze și închiderile de spitale, acțiuni întreprinse de către aceiași PDL-iști ordinari cu care PNL-ul scârbei și ipocritului Antonescu în curând va fuziona?!

Cine a zis că dacă ajunge președinte, Ponta nu va mai fi prim-ministru mai mult de 2-3 săptămâni deși alegerile parlamentare următoare vor fi in 2016 și, deci, va proceda la încropit și cârpit majorități parlamentare după modelul folosit de Băsescu? ANTONESCU! http://www.dcnews.ro/ponta-pe-fara-daca-nu-iese-pre-edinte-cat-timp-ii-da-antonescu_443864.html

Cine a zis că s-ar vedea un “premier excelent”? BĂSESCU!

Care partide urmează să fuzioneze? PNL-ul lui Antonescu și PDL-ul lui Băsescu! “Despărțirea” lui Băsescu de PDL de la perdeluță a fost, vorba domnului Badea, “pentru prostit proștii”.

Deci, fuzionare plăcută!”

"Îmi poți spune de ce Antonescu nu a comentat niciodată, NICI MĂCAR O SINGURĂ DATĂ știrea asta?!

http://www.antena3.ro/romania/iubitul-ioanei-basescu-despagubit-cu-10-milioane-de-euro-de-statul-roman-cum-a-pus-mana-pe-pamantul-bratienilor-236772.html

www . antena3 . ro/romania/dovada-fraudei-de-10-milioane-de-euro-in-care-este-implicat-viitorul-ginere-prezidential-236879.html

“O hotărâre prezentată de instanţă în data de 23 decembrie 2009 arată că Eleonora BRĂTIANU, moştenitoare a terenului familiei BRĂTIENILOR, a murit.

Potrivit certificatului de deces, Eleonora BRĂTIANU moare în data de 12 mai 2011.

În momentul în care instanţele permiteau despăgubiri de milioane de euro din partea Agenţiei Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, în baza faptului că moştenitoarea Eleonora BRĂTIANU era moartă, doamna ERA ÎNCĂ ÎN VIAȚĂ.”

Cască bine ochii la data știrii: era fix în perioada în care Antonescu nu mai zicea NIMIC ÎMPOTRIVA lui Băsescu, iar USL-ul încă exista.

Hai, pune repede placa “PNL, partid istoric” și cum Antonescu apără partidul istoric…"

"Trecerea de la ALDE la PPE-ul lui Merkel NU a fost o decizie luată “în câteva zile”:

www . facebook . com/Subiectiv.RazvanDumitrescu/posts/656285637764967

www . dcnews . ro/frunzaverde-negociez-intrarea-pnl-ppe-antonescu-frunzaverde-nu-mandat_436521.html

Exact o lună mai târziu, Antonescu era alături de Verhofstadt al ALDE și jura că toate zvonurile despre trecerea PNL la PPE sunt mincinuni:

www . radu-tudor . ro/crin-aprilie-2014-suntem-si-raminem-in-alde

Treci pe lecitină. Multă lecitină."

"Vezi tu, “stimbabile” iubitor de fuziune PNL-PDL, Blaga mai degrabă și-ar tăia fălcile în direct la TV decât să renunțe la leprele de Videanu, Anastase, Blejnar, Duță, Macovei etc. Și mai degrabă și-ar da foc – tot în direct, desigur – decât să se denunțe la Parchet pentru frauda electorală de la alegerile prezidențiale din 2009 – 1 vot/13 secunde la Paris – făcută de guvernul PDL și Ministerul de Interne pe care chiar el îl conducea.

Tu chiar crezi că dacă PDL/Băsescu acceptă ca PNL-ul să “dea” președintele, ei nu vor cere drept “compensație” funcția de prim-ministru și, evident, multe ministere în cadrul aceluiași guvern? Dacă da, atunci chiar nu ai înțeles NIMIC din politica din această “țară”…

Sau, mă rog, tu poate chiar îl vrei pe Băsescu prim-ministru sau măcar un Boc 2 la conducerea guvernului. Cu alte cuvinte, ție poate chiar ți-e dor de închideri de spitale și tăieri de salarii și pensii.

P.S: Și nici să nu te gândești la placa aia băsistă cum că pensiile nu ar fi fost tăiate mulțumită CCR-ului! CAS-ul de 5.5% ce naiba a fost dacă nu o tăiere? Sau tăierile din pensiile piloților (-90% din pensie) și ale militarilor (dintre care un contra-amiral al cărui caz a fost făcut public chiar de către Antena 3, om care nu a mai apucat reîntregirea pensiei)…

P.P.S: Ai grijă că din cauza discursului mai mult decât manipulator și ipocrit al “scumpului” tău Antonescu vezi numai “roșu” în fața ochilor și ai uitat de “portocaliul” care a făcut vraiște cam totul până nu demult. Mai puțină “antoneală” (puternic concurent al arhicunoscutei “băseli”) și mai multă lecitină."

Cât despre renunțarea lui Antonescu la candidatura pentru președinție: "așa repede ai uitat faza “dragă Stolo”? Antonescu a văzut că lui Băsescu i-a mers “tactica”, așa că poate și-a găsit și el un Stolojan în persoana lui Iohannis, cel căruia îi ia “o oră” ca să spună o frază…"

Musafir

#27

2014-05-31 20:03

Crin Antonescu, PENIBILUL României!!!
hahahaaaaa... În sfârşit, şi-a dat seama şi el că NU are rost să candideze la o funcţie pentru care alţii l-au susţinut să viseze.
Să dispară, să stea cu sinistra de nevastă-sa la Bruxelles şi să nu-i mai vedem moaca de imbecil frustrat!!!!!! Crin Cretin ne-ar fi vândut ţara dacă ar fi devenit preşedintele României în 2012.

Musafir

#28

2014-05-31 20:11

Imi pare rau ca nu mai candideaza . Din acest maotiv nu o sa mai votez in noiembrie 2014.

Musafir

#29

2014-05-31 20:17

Sustin cu convingere ca doresc sa ramana Crin Antonescu candidat la presidentia Romaniei.
S.

#30 Re:

2014-05-31 20:32

#25: - Bine zis! Oamenii seriosi de cele mai multe ori nu se ridica si in general, in politica, majoritatea-s niste non-valori oportuniste.

La cum se intrevad lucrurile cred ca trebuie sa recapitulez germana si sa-mi vad de drumul meu!


Musafir

#31

2014-05-31 21:07

RESPECT MAXIM, DOMNULUI CRIN ANTONESCU!

Musafir

#32

2014-05-31 21:20

Nu exista in acest moment alt politician care sa fie macar jumatate la nivelul lui Crin Antonescu!
Si mai cred ca este singurul care poate face ceva pentru reinstaurarea Monarhiei Constitutionale!

Musafir

#33

2014-05-31 21:31

Crin Antonescu a incercat sa schimbe lucrurile in tara asta, in lumea asta a romanilor, in lumea oportunistilor si mincinosilor ce se cred politicieni. N-a reusit sa schimbe mai nimic, insa nici lumea nu a reusit sa-l schimbe. Ii preferam pe cei fara onoare. Pana la urma, de ce sa mai fie denigrat omul asta pentru noi? Ne meritam soarta! Il vom regreta pe Crin mai tarziu...asa cum il regretam pe Corneliu Coposu. Nu mai scapam de comunistii deghizati in social-democrati si mafiotii parsivi ce ne conduc si ne vand.

Musafir

#34

2014-06-01 01:54

Sunt un pieton...

Musafir

#35 Re:

2014-06-01 02:09

#33: -

Bine spus... eu imi doresc sa revina in cursa si sper ca la Congresul PNL sa se intample acest lucru.


Musafir

#36

2014-06-01 04:32

Numai să mai vrea el!Cât de jignit a fost de proprii lui oameni,m-aș mira să mai vrea să candideze,in fond are și el o viață privată,de ce s-o distrugă pt.un popor care nu-l merită?

Musafir

#37

2014-06-01 04:36

Eu i-am trimis un mesaj lui Crin Antonescu să candideze la preşedinţia PNL,să nu dea satisfacţie PSD-ului şi trădătorilor din PNL.Să candideze în toamnă la alegerile prezidenţiale.
MARIA IANUS
Musafir

#38 CRIN ANTONESCU - PRESEDINTELE ROMANIEI!

2014-06-01 05:17

SUSTIN ACEASTA PETITIE DIN TOT SUFLETUL! CRIN ANTONESCU REPREZINTA CEA MAI IMPORTANTA PERSONALITATE POLITICA PE CARE O ARE ROMANIA IN ACEST MOMENT DEOARECE NE-A DEMONSTRAT CA POATE SA-SI RESPECTE CUVANTUL DAT, E NESANTAJABIL, DE O INTELIGENTA SCLIPITOARE, ARE UN DISCURS LOGIC, FLUID SI SUSTINUT CU ARGUMENTE, ISI IUBESTE TARA SI POPORUL, A VISAT O ALTA  ROMANIE SI NU A PRECUPETIT NIMIC CA SA O REALIZEZE.CRIN ANTONESCU E "INCORUPTIBILUL" NOSTRU DE CARE ATAT PONTA CAT SI BASESCU VREA SA SCAPE ASA CUM DANTON SI MARAT AU VRUT SA SCAPE DE MAXIMILIAN ROBESPIERRE. VA RUGAM, DOMNULE PRESEDINTE, SA REVENITI ASUPRA DECIZIEI SI SA CANDIDATI LA PRESEDENTIA ROMANIEI, INDIFERENT DE PIEDICI, DEOARECE NOI ROMANII SUNTEM ALATURI DE DUMNEAVOASTRA SI VA SUSTINEM!


Musafir

#39

2014-06-01 05:38

Mafiei politice si sistemului ticalosit nu-i convine un om ca Antonescu, de aceea l-au tocat marunt. Mai intai s-au folosit de el apoi cand Antonescu a inceput sa-i incurce au inceput sa-l execute public si mediatic. Cred ca e cazul sa-l sprijinim, chiar daca nu va candida, macar sa vada ca nu e singur, parerea mea ;)

Musafir

#40

2014-06-01 05:38

De la exilarea regelui Mihai 1,poporul român,cel cu bune și cu rele,nu a iubit și nu v-a iubi pe nimeni ca regele lor,regele nostru.Și totuși niciodată în România nu va mai fi dorit un președinte pe cât îl doresc românii pe Crin Anonescu!Victor Ponta încearcă să repete istoria tristă a lui Ion Iliescu(nepermiterea regelui Mihai să decoleze după mineriade),și asta este marea luptă ce trebuie câștigată de noi!Să-l oprim pe Victor Ponta și pe oricine trebuie pentru ca să recâștigăm libertatea furată de PSD și Ion Iliescu acum 25 de ani!

Musafir

#41

2014-06-01 06:09

Crin Antonescu este un om adevarat: curat, demn. Cat despre talentul sau oratoric captivant este inegalabil...

Musafir

#42

2014-06-01 06:24

crin nu te lasa invins de securisti !

Musafir

#43

2014-06-01 06:51

Crin Antonescu este presedintele meu

Musafir

#44

2014-06-01 06:58

este singurul in care mai cred,daca se lasa ,nu ma mai intereseaza politica

Musafir

#45

2014-06-01 07:00

CRIN ANTONESCU A GRESIT TARA UNDE TREBUIA SA CANDIDEZE. O TARA NORMALA, CU OAMINI NORMALI L-AR FI APRECIAT DAR OAMENI CA EL NU IZBUTESC PRINTRE ATATIA MINCINOSI, OAMENI FARA SCRUPULE,CORUPTI. DACA NU-L VOM PUTEA CONVINGE SA SE RAZGANDEASCA ASUPRA DECIZIEI, NOI TOTI VOM PIERDE UN OM VALOROS!!

Musafir

#46

2014-06-01 08:02

Dupa pararea mea Crin Antonescu este singurul care ar putea face fata ciumei rosii si mai ales singurul de care aceasta se teme.

Musafir

#47

2014-06-01 08:13

Sindromul romanesc al prostimii auto-insuficiente: Cee, ba- asta se crede mai destept ca noi si mai fudul?Dati-i la cap!" Invidia si ura individului meschin si nerealizat in viata in fata cuiva ce e tot ce n-a putut el sa fie:corect, demn, intelectual si incoruptibil. Asta l-a facut pe Crin Antonescu incompatibil cu Rromanica.

Musafir

#48

2014-06-01 08:21

Avem nevoie de o Romanie cu valori morale demne. Nu manelisme, smecheri milionari, tigani aroganti,betivi si comunisto-securisti.Romania trebuie sa se plieze dupa un om ca Antonescu, nu invers! Poate cu un presedinte demn, li se va face si rominilor rusine sa inteleaga ce au ajuns si li se va trezi constiinta civica.

Musafir

#49 Re: Aici se semneaza petitia pentru, tembelule ratacit!

2014-06-01 08:29

#18: -

"Cine mai poate deslusi..."   In nici un caz tu! Nici macar nu stii unde esti si unde ai aterizat...


Musafir

#50

2014-06-01 08:32

Crin Antonescu a facut un gest de adevarat om politic...deși va fi în continuare maculat :( cei putini :( care îi înțeleg gestul îl pot aplauda (Y) <3. MERITA !