Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #21001 ATENTIE DISPONIBILIZATI! MAGISTRATII FAC BLATUL CU ADMINISTRATORII SI LICHIFATORII JUDICIARI.

2014-05-19 19:06

#20999: Gigi - GREVA FOAMEI!!!!!!!!!!!!

SPECULATI SAU TRAGETI VOI CONCLUZIILE IN CAZUL OLTCHIM!

http://www.evz.ro/surse-4-judecatori-de-la-tribunalul-bucuresti-audiati-al-dna.html

Patru magistraţi de la Tribunalul Bucureşti, cercetaţi pentru corupţie!
Judecătorul din dosarele Hidroelectrica şi Rodipet a sărit gardul de frica DNA, apoi a venit în trening la audieri.

Patru magistraţi de la Tribunalul Bucureşti sunt vizaţi de o anchetă a procurorilor DNA. Aceleaşi surse au menţionat că magistraţii sunt cercetaţi pentru că ar fi săvârşit fapte de corupţie în legătură cu soluţionarea unor litigii în cauze de insolvenţă, în sensul că ar fi avut înţelegeri cu lichidatori judiciari. Elena Rovenţa a plecat în jurul orei 19.00 de la DNA, unde i-a fost adusă la cunoştinţă calitatea de suspect în acest dosar. Ea nu a făcut nicio declaraţie la ieşirea din sediul Direcţiei. VEZI GALERIA FOTO CU CASA MAGISTRATULUI!

Update ora 18.30 Potrivit unor surse judiciare, ceilalți magistrați urmăriți penal de DNA în acest dosar sunt:  Elena Rovenţa, Ion Stanciu şi Ciprian Sorin Viziru.

Update ora 18.00 Judecatorul Mircea Moldovan s-a prezentat la sediul DNA. Judecătorul le-a spus jurnaliştilor că nu discută cu presa fără să aibă "mandat" în acest sens. Întrebat unde a fost atunci când anchetatorii îl căutau pentru a-l aduce la DNA, Mircea Moldovan a răspuns: "La plimbare".

  • Potrivit unui comunicat al procurorilor DNA – Secţia de combatere a corupţiei aceştia  au dispus efectuarea urmăririi penale față de patru judecători de la Tribunalul Bucureşti - Secţia VII civilă, având în vedere că există date și aspecte din care rezultă indicii rezonabile potrivit cărora, direct sau prin intermediari, aceştia ar fi pretins şi primit sume de bani sau bunuri în scopul de a îndeplini / a nu îndeplini sau a întârzia acte privitoare la îndatoririle de serviciu, respectiv atribuirea anumitor dosare de insolvenţă, numirea unor administratori judiciari în dosare de insolvenţă ori furnizarea de informaţii în legătură cu dosare de insolvenţă în favoarea unor lichidatori judiciari sau administratori judiciari care erau interesaţi în cauze aflate în soluţionare la judecătorii vizaţi de cercetări.
  • În cazul magistraţilor suspecţi în cauză, au fost aplicate prevederile art. 265 alin. 2 din Codul de procedură penală: „suspectul sau inculpatul poate fi adus cu mandat de aducere, chiar înainte de a fi fost chemat prin citaţie, dacă această măsură se impune în interesul rezolvării cauzei”.
  • La data de 19 mai 2014, la trei dintre judecători li s-a aduce la cunoștință calitatea de suspect în conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedură penală.
  • Unul dintre judecători se sustrage punerii în executare a mandatului de aducere.
  • În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii.

Update ora 17.40 Potrivit unor surse judiciare, judecătorul a fost filmat când sărea gardul vilei sale. Potrivit înregistrărilor camerei de înregistrare de la vila din Voluntari, ridicate de procurorii DNA, totul s-a întâmplat la ora 13.36.

http://www.evz.ro/image-115-93/2014-05/casa-judecator-3.jpg...

http://www.evz.ro/image-115-93/2014-05/casa-judecator-2.jpg...

http://www.evz.ro/image-115-93/2014-05/casa-judecator-1.jpg...

http://www.evz.ro/image-115-93/2014-05/casa-judecator.jpg...