Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #20699 Re: După ce au făcut praf Oltchimul, trimiţându-l în insolvenţă, iar acum se pregătesc să-l taie,...

2014-05-13 10:04

#20692: - După ce au făcut praf Oltchimul, trimiţându-l în insolvenţă, iar acum se pregătesc să-l taie,....

"Din partea Consiliului Judeţean Vâlcea le-a ieşit în întâmpinare vicepreşedintele Dumitru Persu. Acesta a declarat, însă, presei că în opinia sa foştii angajaţi de la Oltchim sunt manipulaţi politic: „Oamenii şi-au primit drepturile pe care le au prevăzute prin lege, urmând ca după privatizare să primească şi salariile compensatorii, drepturi pe care trebuie să le plătească Oltchimul, nu guvernul, nu prefectura. E drept că vineri le-am promis la oameni că fac intervenţii la Victor Ponta şi au spus că miercuri vin înapoi peste noi şi că intră în grevă. Cu aşa ceva nu putem să fim de acord. Eu îi primesc din nou, dar eu mai mult nu am ce să le promit. Este o etapă gândită de unii, au tot interesul să denigreze guvernarea şi conducerea Prefecturii şi a Consiliului Judeţean”, a afirmat vicepreşedintele Dumitru Persu. Gabi Bercea"

"Stimate" Tovarase Persu

Opinia ta este una de dinainte de "89, adica una comunista. Atitudine ta este tot una comunista, adica de oprtesiune, diversiune si de bagarea pumnului in gura. Asta ati invatat voi la scolile alea pe care le faceati gen Stefan Gheorghiu, asta puneti in practica si acum.

Cum poti sa spui tovarase Persu ca e o etapa gandita cand oamenii sunt disperati , cum poti sa vorbesti tovarase Persu asa despre niste oameni cand stii si tu ca acei oameni nu mai au nici-un orizont si ii ingrijoreaza din ce in ce mai mult ziua de maine.

Cum poti sa-ti bati joc tovarase Persu de niste oameni la care cu gura ta le-ai spus sa vina si Luni si Marti si apoi nu i-ati mai bagat in seama. Tovarase Persu ai uitat ca esti pe acel scaun datorita lor? Ai uitat atat de repede ca fara voturile lor nu aveai acea functie? Ai uitat pentru ce si pentru cine esti in acea functie tovarase Persu?

Sa nu uiti tovarase Persu ca va venii la un moment dat si ziua scadentei.

Poate va venii si pentru voi toti tovarasii de "jmecherii" si "jmenarii" ziua cand nu veti mai fii pe val si veti vedea cum e sa induri bolnav si sa stii ca poti sa mori dar sa nu ai posibilitatea sa te tratezi , poate va venii ziua cand copii sau nepotii tai vor fi obligati sa plece prin straini sa poata manca si ei o paine, poate va venii ziua cand veti traii si voi ceea ce traim noi de 25 de ani.

"Dragi" disponibilizati noi suntem de vina , ne meritam soarta.

Va rog sa nu veniti maine ca poate se supara TOVARASII.

Nu de alta dar poate se vede cumva si pe la Bucuresti si vor fi luati TOVARASII la intrebari.