Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #20346 Visul lui Piperea - FALIMENT

2014-05-04 11:17

https://www.facebook.com/gheorghe.piperea?fref=nf

 

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/61670_420234764708...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gheorghe Piperea
1 min ·

Tocmai ce primii un oatzap de la un coleg care a vizitat un muzeu in Amsterdam. In ghidul muzeului cica scrie ca Rembrandt a facut prin 1660 o declaratie de faliment pentru a se proteja de creditori. A stat in faliment intre 1660 -1669. Probabil ca i s-a dat a doua sansa ca sa intre in afaceri cu lalele. A fresh start with a tulip.
De ce va spun asta?
(i) precum stiti, Rembrandt a fost olandez, deci falimentul se intimpla in Olanda, exact tara din care a pornit prima criza financiara globala, si asta de la o marfa foarte "cautata" in prezent - lalele;
(ii) olandez este si dl Steven van Groningen, principalul expat care s-a opus legii insolventei particularilor la noi, pe motiv ca romanii sint gneratori de hazard moral (stiti de ce, nu va mai reamintesc); oare cum s-o fi rezolvat situatia determinata de hazarul moral numit Rembrandt? Iata subiectul unui roman. Sa i-l sugeram lui Dan Brown.

=======================================================================================

Sa-i explicam individului asta, Oltchim putea sa-si reduca datoriile si sa intre pe profit, numai cu instalatiile  PORNITE.