Patrimoniul istoric national între profesionism si amatorism

vizitator

/ #509 America e America = Democratie

2014-03-04 20:54

Chiar daca ar fi asa, statul american trebuie sa dovedeasca ca monedele provin din locatia de unde au fost furate. De asemenea, trebuie sa dovedeasca faptul ca PERSOANA CARE LE-A INGROPAT ESTE CHIAR HOTUL SI NU ALTA PERSOANA, DE EXEMPLU UNA CARE A VANDUT CEVA SI A OBTINUT ACELE MONEDE si apoi le-a ingropat. In America. buna credinta se prezuma, iar ca sa dovedeasca acele presupuneri dupa atatia ani va fi foarte greu, daca nu chiar imposibil. In America e democratie, nu e comunism ca la noi. Bineinteles, chiar daca va dovedi statul american ca a ingropat chiar hotul acolo acele monede, dar a mai ingropat si altele din alte jafuri, chiar acel articol spune ca daca se va dovedi asta, vor fi banii impartiti jumatate-jumatate. "In this case, the finders and the government would split ownership." :) Deci America = democratie.

Sunt 100% sigur ca nu se va dovedi nimic ( chiar daca va depune astfel de cereri statul american, se va ajunge la proces , iar acolo legea e lege, nu e targuiala ). Oamenii isi vor lua banii, chiar daca nu vor mai putea sa le vanda pe Ebay pana se hotaraste decizia. Desi cred ca nu va porni statul american un astfel de proces care sa ii pateze imaginea, pentru 10 milioane de dolari.

Concluzia mea este ca respectivul articol este unul platit sau unul la comanda, pentru a satisface interesele unor grupuri similare cu cele din Romania, care sunt impotriva detectoristilor si norocosilor.