Patrimoniul istoric national între profesionism si amatorism

pratmin

/ #54 Re:

2014-02-12 12:49

#52: Iulian Enache -

Faptul ca ti s-au adus acuzatii nefondate si injurii intr-un spatiu public chiar si el online, ai tot dreptul sa il dai in judecata, Iulian. Noi "cei multi" te sprijinim.

 

Poate astfel mai scapam de un mizerabil de pe un post de bugetar, platit oricum pentru nimic benefic pentru tara asta.

Dl. Teodoru "mai draga" si sustinatorilor acestuia (multi probabil fara sa stie despre ce e vorba), iti recomand putina decenta si bun simt in ceea ce spuneti. Probabil nu stiti dar media de varsta a celor care impartasesc acest hobby in mod legal este de 37-39 ani, majoritatea cu familii, angajati sau administratori de companii, iubitori de istorie si cel mai important, au educatia si vointa de a indrepta raul facut sau nefacut.

Vreti sa ne explodeze bombele in fata? Acest lucru nu se va intampla, cat timp suntem responsabili si constienti de pericole, insa uitati ca prin actiunile noastre de predare la ISU salvam vieti.

Considerati ca distrugem potentiale viitoare situri arheologice? Cum se poate sapand o groapa de 20x30x20 cm, predand obiectul in cauza la muzeu si in acelasi timpaducand la cunostinta arheologului coordonate GPS sau locatia exacta, chiar fiind gata oricand sa mergem la acea groapa impreuna, fara sa fim platiti pentru asta?

Mai cugetati un pic la aceasta petitie (daca ma intrebati pe mine, o pot categorisi ca si obraznica), tinand cont ca noi, cei care avem acest hobby in mod legal, cu autorizatie, suntem gata oricand sa primim mascatii la usa pentru perchezitii, pentru ca suntem tranparenti si corecti, in timp ce dumneata si altii asemenea trebuiesc anuntati inainte de a veni mascatii