Demiterea si pedepsirea celor vinovati de tragedia din Apuseni

Heil Hitler

/ #1128 "TREZITI-VA"

2014-02-10 11:27

"Treziti-va", luati atitudine.

Aud pe unii oameni care zic ca cei care ne conduc, fie ca sunt sefi prin institutii sau companii, fie ca sunt patroni, fie ca sunt politicieni (din toate partidele politice), sunt doar niste hoti, care pe noi ne platesc cu niste salarii mizerabile ca ei sa poata acumula averi colosale peste noapte, care ne abuzeaza, care ne mint, care ne batjocoresc, care ne calca in picioare, ne trateaza ca pe niste sclavi, si ca NU ne reprezinta. Ba da doamnelor si domnilor. Ne reprezinta. Si acum imi cer scuze unora, dar pentru a ne vindeca, trebuie sa fim realisti si sa punem diagnosticul exact pe noi. Asa cum suntem noi in majoritate, asa si ei sunt in foarte mare majoritate. Si anume: indolenti, nepasatori la nevoile si interesele semenilor, si ale tarii; suntem doar niste egoisti care ne urmarim doar propriile interese; suntem niste spagari; suntem niste pilosi.
Asadar, oameni buni, daca nu ne unim, nu luam atitudine, daca ramanem indolenti, nepasatori, cu capul plecat, nu putem schimba absolut nimic.
Atitudine impotriva lor nu inseamna sa stai acasa si sa injuri televizorul. Pe televizor nu il deranjeaza ca il injuri.
Vino in strada si te asigur ca acesti conducatori te vor auzi, si poate se schimba ceva.

Mai sunt unii oameni care zic resemnati ca asta e Romania, si astia suntem, ca nimic nu se poate schimba.
Admit...se poate ca in prezent sa fie aproape imposibil sa schimbi mentalitati si moralitati, asa am fost educati de sute de ani. Dar mai avem o sansa, VIITORUL. Si anume copiii nostri. Nimeni nu se naste nici hot, nici spagar, nici indolent, nici egoist. Asa cum ii educam asa ii vom avea.
Trebuie sa ne unim si sa luptam pentru EDUCATIA copiilor nostri. Sa ne promovam adevaratii oameni de valoare, istoria adevarata, principiile sanatoase.

Va multumim, va multumesc,