Vrem recunoașterea postului TV Antena 3 drept cult religios


Musafir

/ #74

2014-01-19 18:20

sa va raspund acestei zeflemele : 1. o doctrina .... : superioritatea domnului Voiculescu se reflecta in faptele lui , in actiuni , gandire , mesaje , atitudini , cuvinte , - este un exemplu viu de urmat ! Superioritatea membrilor PSD este evidenta si se reflecta in vorbe , fapte , actiuni , atitudini , prezenta , prestanta , afinitati , propuneri , sugestii , raspunsuri adecvate , corectitudinea celor afirmate , siguranta de sine , Toate fiind usor de demonstrat ca si perversitatea si gelozia mincinosilor si inventivilor in rau pentru a arunca vina pe Adevar din cauza opticii intunecate a mintilor insidioase !Membrii PSD Cunosc Realitatea si Adevarurile din copilarie pentru ca au avut parinti care i-au Educat si Cultivat cu cea ce Trebuie si este de folos Omului de a ajunge OM !!! ceea ce Nu pot spune despre tabara care-i ataca !!! - dualisti ametiti de bauturile alcoolice , minti rationale materialiste care NU vad decat interesul personal , lucrand pentru profit personal si familial , ignorand total interesul General si al TARII !!! Cei ce ignora Totul si pe Toti , folosindu-se de bogatiile Tuturor in folosul personal , uzand de functii , post , forta , putere , minciuna, hotie , sunt dusmanii TUTUROR !!! Asa ca batjocura voastra se intoarce impotriva voastra !
Aliati politici ! - Logic sa aiba ! Caci NU po toti ii puteti pacali si insela cu minciunile si arta cuvantarilor . Doar Nu o sa se alieze OAMENII cu majuscule cu mincinosii , penabilii , etc .
- Puterea de mantuire a Antenei 3 si a trustului & este garantata !!! datorita Crezului de credinta al Dreptatii , corectitudinii , Realitatii , Legalitatii -Datorita Stiintei pe care o au si O manifesta ! esti gelos ??? ei Nu accepta compromisuri cu penabilii !!!
- care nu corespunde cu realitatea ??? cine sti tu sa faci afirmatii nefondate ? cine esti tu sa induci cititorilor punctul tau de vedere ascuns si mascat ? Urmeaza raspunsul la punctul 2 si al celorlalte din aceasta petitie jalnica !