Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Prof.univ.dr.ing.

/ #14343 JOS BASESCU SI MAFIA SA!

2014-01-17 13:51

Băsescu trebuie să plece cât mai repede! Trebuie obligat!!!
A adus atmosfera din societatea românească – prin atitudinea și acțiunile sale – la ceva insuportabil, de interior al unei fose septice.
Alienarea produsă în societatea autohtonă contemporană este de nesuportat și poate afecta chiar pe termen lung evoluția națiunii care, în aceste condiții, este împinsă spre dezastru.
În definitiv și Românii au dreptul să trăiască în țara lor, nu numai familia Băsescu şi acoliţii săi, alias mafia creată şi întreţinută de „il capo di tuti capi”!
Întrucât mi se pare că „soluția Ghișe“ este o abordare coerentă și justificată în raport cu legislația în vigoare, nu înțeleg de ce Senatul (al cărui membru este autorul acesteia) nu o ia în discuție spre a finaliza procesul referendumului în conformitate cu voința majorității românilor. Nu s-a prezentat nici o motivație rațională a neaplicării de către Parlament a acestei soluții prin care, majoritatea ( de peste 70% - inutili), ne-ar putea scăpa de “ucigă-l toaca”.
Mă pot gândi că la introducerea pe ordinea de zi a dezbaterii se opune președintele Senatului, fapt ce ar confirma existența „blatului” Antonescu-Băsescu invocat de unele surse !
Cred că „soluția Ghișe“ trebuie aplicată cât mai rapid și, dacă nu se efectuează, să se explice clar care sunt rațiunile neaplicării sale.

BĂSESCU TREBUIE DEMIS ÎN CONFORMITATE CU REZULTATUL
VOTULUI POPULAR LA REFERENDUMUL DIN IULIE 2012 !!!