Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia


Musafir

/ #6270

2014-01-16 21:46

MEMORIUL OFICIAL ADRESAT PRESEDINTELUI ROMANIEI TRAIAN BASESCU !

AVETI SCAUNUL ELECTRIC ASIGURA .


In Romania exista mai multe mafii. Cea mai puternica si cea mai periculoasa este cea a armamentului. Ea are in varful ei chiar persoana dumneavoastra. Avand la indemana sume colosale ele au preluat toate institutile democratiei : justitia , politie, serviciile secrete , guvernul etc. Sper in consecinta sa deschideti o ancheta impotriva dumneavoastra insasi. Ele pot fi cordonate cu entitati straine care fac acest lucru. Mentionez FBI, Interpol etc.

Au existat trei imperii globale ale traficului de arme. BOUT,KASSAR,BASESCU. Primii doi au transportat armele dumneavoastra in jurul lumii. Ancheta dumneavoastra la adresa dumneavoastra este usurata de faptul ca conform legislatiei romanesti toate exporturile de arme poarta semnatura presedintelui. Kassar a primit 30 de ani ? Sa vedem cat veti primi dumneavoastra ?

Va dau cu aceasta ocazie o veste care o sa va cutremure. Avocatii lui Kassar au izbutit sa obtina redeschiderea procesului argumentand ca dumneavoastra trebue sa fiti acuzatul principal . AGENTUL SPECIAL WIILIAM BROWN DECLARA SUB JURAMANT CA TOATE ARMELE SI RACHETELE SOL -AER CARE TREBUIAU TRIMISE CATRE TERORISTII COLUMBIENI PROVIN DE LA DUMNEAVOASTRA ( CONTRACT CU ROMARM ) IAR PURTATORUL DE CUVANT AL GUVERNULUI COLUMBIAN CONFIRMA CA ARME SI RACHETE ROMANESTI AU FOST GASITE IN ARSENALUL CAPTURAT DE LA TERORISTII FARC.

Documentele actelor criminale le gasiti pe ROBERT HORVATH DEVA BLOG si au fost atasate la DOSARULUI CRIMINAL SI TERORISM BASESCU CARE L-AM REMIS CATRE FBI. Inainte de a incheia va dau o veste intradevar naucitoare chiar

pentru o persoana cu un record criminal de anvergura ( vedeti doar crima din portul francez Rouen cand ati incendiat 46 de vase si a-ti falsificat probele ) ARMELE BASESCU SUNT VINOVATE DE DOBORAREA A 12 HELICOPTERE UCIGAND PE CAMPURILE DE LUPTA DIN COLUMBIA, AFGANISTAN, IRAK 60 DE PILOTI SI SOLDATI SUA. Conform legislatiei SUA aceasta cere mandatoriu pedeapsa capitala, DECI AVETI SCAUNUL ELECTRIC ASIGURAT.

Pentru a evita extradarea si a va sfarsi existenta pe un teritoriu aliat nu ramane de a deschide o anceta la adresa dumneavoastra Presedinte al Romanieie. Intregul popor roman va va aplauda.

Gestul va oferi satisfactie , militarilor, pensionarilor, bugetarilor, profesorilor si multor altora.




Domnule Presedinte

Fac apel la patriotismul dumneavoastra. Petreceti ultimii ani ai activitatii desfasurate impotriva intereselor poporululul roman alaturi de cei care v-au ales si reales.

Va rog sa confirmati primirea acestui memoriu oficial si numarul de inregistrare.

Trimit acest memoriu in calitate de ziarist de investigatie specializat in terorism si transport ilegal de arme