Abuzurile din Romania trec oceanul

hahaha

/ #19584 Re:

2014-01-11 23:40

#19434: -

Am 16 ani dar traiesc intr-o tara care nu vreau sa fie tratata ca o tara ocupata!Nu voi fi de acord ca in Romania sa ne dea lectii nici S.U.A.nici Germania!Bravo D-le Frunda ne-ati salvat demnitatea!Mai exista si alti Romani?

mai fatuca mai, tu ai citit petitia? :) Tu ai vazut ca este adresata presedintelui si secretarului de stat american? tu lor vrei sa le zici ca Romania nu are nevoie de lectii de democratie de la SUA? That's it, tell it to the man!

 

Doamne ajuta-ma jumate din oamenii care au semnat spun ca au semnat pentru ca nu vor sa se mai bage statele unite in ciorba romanilor. :)))))))))))))))))))) Dar ei trimit semnatura Presedintelui si secretarului de stat american. WTF people chiar asa de cretini sunteti? Voi ati vazut cat de mult ii pupa in cur pe americani petitia asta? nu zice aaaaabsolut nimic sa nu se mai bage SUA in oala Romaniei. NIMIC. Dar voi nu vedeti. Voi nu cititi. Ci doar, semnati ca oile. Baa! Baa! Baa!

 

Mai mult de atat, mai fatuca, ia spune-mi, tu ce muzica asculti? nu cumva americana? tu la ce filme te duci la cinema cu iubitu? nu cumva americane? tu cand iesi la un suc cu iubitelu de Valentine's day si nu de dragobete la ce sarbatoare participi? nu la cea americana? Ce reviste citesti? Nu cumva americane? Deci, esti de acord sa iti modelezi viata  si sa iei lectii in cam toate domeniile (muzica pe care o asculti, filmele la care te uiti, revistele pe care le citesti, hainele pe care le porti) de la americani, dar nu atunci cand vine vorba despre democratie. Mai fatuca, marea democratie Romaneasca despre care zici ca nu are nevoie de lectii e cu 8 ANI MAI MARE CA TINE.