Abuzurile din Romania trec oceanul


Musafir

/ #9647

2014-01-10 10:41

DNA apara ucigasii (grupul infractional condus de Gheorghe Dobra care fabrica dosare penale ).
Doasrul nr. 10882/311/2010, este o facatura care pute insuportabil si duhneste a coruptie si ticalosie, manevrata de procurori si politisti de la Serviciului de Investigare a Fraudelor care isi folosesc functia publica pentru interese personale.
Documentele false sunt intocmite de „ artizanii maşinaţiilor infracţionale care au o îndelungată practică în cercetarea infracţiunilor economice” respectiv Comisarul sef Nedeloiu Constantin, Comisarul Mas Iulica, Scms de politie Corman Gabriel si alt,i ajutati de procurorul Marin Calusaru si magistratul judecator Constantin Luiz pentru care am cerut inceperea urmaririi penale insa DNA-ul Serviciul Teritorial Craiova, ii apara.

Din punctul meu de vedere Justitia din Judetul OLT a devenit o latrina in care s-au strans si solidarizat impotriva firii umane, impotriva tuturor valorilor lumii civilizate si impotriva statului de drept, cele mai rapace, hidoase, infioratoare si dezgustatoare mutatii ale speciei umane in general si ale natiunii romane in special.
Nedreptatea este un cuvant mult prea bland pentru ceea ce fac bisnitari de sentinte care au asediat si privatizat justitia din Judetul Olt. Din pacate numele acestora este cunoscut si nu mai este mult pana isi vor afisa si o firma pe holurile Judecatoriei si Tribunalului Olt: Vand sentinte convenabil SRL –
Judecatoria Slatina si Tribunalul Olt au fost deja transformate în BAZARE în care se vând la tarabă sentinţe judecătoreşti pentru Alro Slatina si alti infractori, judecatori afisind o totala indiferenta in fata dreptatii, fara a avea puterea de a se desface de prejudecatile care le intuneca vederea (verzisorii). Judetul Olt este capusat, pana la varf, de oamenii obedienti, de infractori in roba fie ca se numesc politisti, procurori sau judecatori. Corupţia este un cancer care a ucis intreg sistemul judiciar al judetului Olt şi ideea de dreptate.
In sistemul de justitie al mafiotilor olteni, ceea ce numim noi coruptie este firesc si lege suprema. Pe holurile parchetelor, Judecatoriei Slatina si Tribunalului OLT (vezi Dosarul 4150/104/2013), se tranzactioneaza sentinte la liber.
Iti faci o intrare in vre-o organizatie sau grup infractional de tipul celui condus de Dobra GHEORGHE si ai access nelimitat la justitie “ cum vrea muschiul tau” . De acum onorabilii magistrati au inceput sa lucreze si pe troc in sistem barter, “tu-mi dai mie eu iti dau tie” si astfel nici nu mai stii unde dai si unde crapa.
O justitie mai bolnava si decazuta ca cea din Slatina nu cred ca exista sau daca exista nu se distinge si nu se afiseaza ca oameni cu demnitate.
Am certitudinea ca toti oamenii Legii sunt conectati la banii murdari, ca vin in Sala de judecata cu Solutia in buzunar, ca au de executat un ordin, intemeind un blat intre domniile lor si infractorii.