Abuzurile din Romania trec oceanul

ANTIBĂSISTUL

/ #5768

2014-01-09 21:14

Regretul meu sincer este ca nu initiati și o procedura sub orice formă si impotriva fetișizării independenței justiției, o marota a unei betive( fata o devoaleaza )la care și pe care o hăhăie și alt mare bețiv.
În fond și drept ar trebui introdusă și calea referendumului printr-o petiție și în Constituție ca să putem să-i și sancționa : mare idioție a fost inamovibilitatea lor !!!!
Nu toti, dar marea lor majoritate ( obedienăa pana la un scabros pupincurism basescian !!!) sunt pe langa incompetenti, profesional dar si de rea credintă morală incepand de la procurori și până la judecători .
Sunt un umil justițiabil care am câștigat la CEDO impotriva mult laudatei găști sub formă de ghildă de supraoameni zisă justiție roamana și-mi este jenă ca am ajuns să-mi clamez avatarurile cu penibila justitie din Romania .
Parchetul ; o ceata de lachei și /sau incompetenți!!!!
Ar fi cazul ca macar asta să-l sensibilizeze pe Sam cadrilatul despre justiție română 0 gghildă cu superimunități și avantaje cel puțin pe net dar totodataă mă și intreb cănd o sa ajunga să platească, la propriu t, lichelele basiste si cand chiorul o să fie lapidat în pița publică ?!!
BRAVO pentru macar acest inceput !
Nu va lasati ca suntem tare mulți !!!