Abuzurile din Romania trec oceanul


Musafir

/ #5121

2014-01-09 21:01

De ani de zile asupra Societatii Romane de Televiziune, televiziunea publica din Romania, s-au abatut nori negri datorati disputelor politice si intereselor meschine, dar consistente, ale celor ce au constituit CA, CD si alte structuri de conducere.Disputele politice si interesele personale sau de grup au condus la pierderea prestigiului institutiei. Conducatorii pe care SRTV i-a avut in ultimii 10 ani au dus societatea in pragul colapsului si falimentului prin acumularea unor datorii de peste 170 milioane de euro.
Prin sfidarea oricarei norme de respect fata de proprii salariati, lege si Constitutie actualii conducatori, ca si precedentii, au fost in stare sa emita decizii si hotarari care incalca in mod grosolan drepturi fundamentale ale omului.
Ultima"trasnaie", in fapt, ultimul ABUZ DE DREPT al asazisei conduceri este emiterea in data de 08 ianuarie 2014, a hotararii nr. 17 propusa, asumata si semnata de Stelian Tanase, DGI, si de meserie…scriitor(?) impreuna cu un nelegitim Comitet Director. Prin aceasta hotarare sunt incalcate drepturi fundamentale ale omului, respectiv < INTERZICEREA DREPTULUI DE INSCRIERE SI DEPUNERE A CANDIDATURII persoanelor din afara institutiei, pentru accederea pe locurile din Consilul de Administratie rezervate reprezentantilor salariatilor. Situatia este fara precedent mai ales ca in anii precedenti, incepand cu 1996 odata cu punerea in aplicare a Legii nr.41/1994 nu au existat astfel interdictii.
Deciziile si hotararile ce se iau in cadrul acestei institutii SRTV sunt NUMAI pentru protejarea intereselor de grup, si private ale persoanelor ce constituie conducerea CA,CD si alte structuri si care se manifesta in mod dictatorial, restrictiv, discriminatoriu,represiv !

Cu respect