Abuzurile din Romania trec oceanul


Musafir

/ #2498

2014-01-09 20:19

Singura parte a represiunii comuniste neschimbate dupa 1989 este asa zisa justitie formata din securisti. azi sri-sti ce executa oedinele altui securist Traian Basescu!
Abuzul e generat de :1 Acuzarea prin pozitia de Magistrat, sta practic impreuna cu completul de judecata, pe care-l santajeaza de cele mai multe ori, astfel ca aidoma "Procesului lui Ceausescu"justitiabilul e judecat practic de acuzator !
2.Precedentul nu e izvor de lege.
3. Judecatorii cer ca justitiabilul sa-si demonstreze nevinovatia si nu pretinde ca Acuzarea sa dovedeasca vinovatia, practicand unde este ordin la respingerea probelor ce dezincrimineaza justitiabilul !
4. Inspectia judiciara in loc sa verifice legalitatea activitatii institutiilor din justitie se comporta ca o institutie de acoperire a porcariilor si abuzurilor din justitie, bagand pumnul in gura presei si politicienilor> Normal cand cetatenii sunt cenzurati de procurori si judecatori, acestia te-ai astepta sa fie cenzurati de inspectia judiciara si aceasta sa raporteze cetatenilor ce au facut ! Azi sub pretextul
"Apararii integritatii imaginii" astupa mizeria sub pres razboindu-se cu presa si Societatea Civila in loc de a elimina coruptii si incompetentii din justitie !Prin curatenie se poate apara reputatia altfel,