Abuzurile din Romania trec oceanul


Musafir

/ #1740

2014-01-09 20:08

Domnule Presedinte !
Vreau o singura intrebare sa va pun .In tara dumneavoastra cetatenii cu cetatenie americana se tem sa vorbeasca deschis despre opiniile lor , pe telefon , sau pe vreo retea d esocializare?
La noi afost greu cu acest DREPT si pana in 1989 si din 2005 pana in prezent .V-ati inceput mandatul o data cu Basescu si speram sa "copieze" ceva din administratia Casei Albe
ceva de bine dar din pacate nu s-a intamplat asa .Iar d-stra nu ati avut dragostea sincera fata de un popor umilit timp de 50 de ani si de a va apleca spre necazurile noastre. Ati plecat urechea celor care au avut glas puternic noi majoritatea suntem timizi , cu respect fata de cei mari dar asta nu inseamna ca putem fi calcati in picioare.Cum se poate domnule Presedinte ca 8(opt) milioane sa iasa si sa spuna (inca) actualului presedinte sa plece si el sa TRAGA SFORI si sa deschida usi cu cele 4 chei pe care le are in buzunar si sa ramana in functie .Ne simtim straini in tara noastra cand reprezentantii D-stra si cei ai U.E. vin si fac legile in aceasta tara , legi care sunt cu totul si cu totul NEOMENESTI fata de orice alte legi similare americane sau europene.
Eheee domnule presedinte sunt multe spus dar timpul e scurt si frica e inca mare .
LA MULTI ANI DOMNULE PRESEDINTE.!!