Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #15233 În sfârşit AU RECUNOSCUT! Acesta este ADEVĂRATUL MOTIV pentru care s-a format USL

2014-01-06 13:27

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/in-sfarsit-au-recunoscut-acesta-este-adevaratul-motiv-pentru-care-s-a-format-usl-477403.html?utm_source=LibertateaOwn&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post

http://static2.libertatea.ro/typo3temp/pics/PONTA_12_f7e0fbdba6_08_7d8b47b1fb.jp...

USL nu s-a format pentru a aduce bunăstarea românilor sau alte scopuri asemănătoare. De fapt, adevărul este altul şi a fost recunoscut de co-preşedintele uniunii, Victor Ponta.

Victor Ponta a declarat că principalul motiv pentru care s-a realizat alianţa dintre un partid de stânga, PSD, şi unul de dreapta, PNL, a fost schimbarea "regimului Băsescu". Premierul a declarat că acest obiectiv trebuie dus la bun sfârşit. Deci nici vorbă despre îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a românilor.

„Trebuie să câştigăm europarlamentarele. Trebuie să câştigăm prezidenţialele. Trebuie să fim uniţi. Eu dau un mesaj foarte clar: că eu cred că USL a avut ca obiectiv fundamental schimbarea regimului Băsescu şi trebuie să ne ducem acest obiectiv la bun sfârşit", a spus Ponta, conform Realitatea TV.

De asemenea, Ponta crede că toţi cei care s"s-au săturat de regimul Băsescu" ar trebui să se unească.

„Eu cred că putem să fim uniţi nu doar în cadrul USL, dar cred că putem să fim uniţi şi cu alţi reprezentanţi ai partidelor politice sau societăţii civile care s-au săturat de regimul Băsescu", a spus Ponta.

În opinia şefului Guvernului chiar şi PDL are o o problemă cu Traian Băsescu, dovadă stând faptul că relaţiile dintre cele două părţi sunt mai degrabă reci.

„Şi PDL s-a săturat de regimul Băsescu, de abuzuri, de şantaj, de dosare, de linşaj mediatic (...) Important e că trebuie să folosim 2014 pentru adevărata schimbare a României. Am încredere că PSD poate fi actorul principal în acest sens, dar nu singur, ci împreună cu toţi cei din USL şi din afara USL care vor această schimbare", a spus Ponta.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/in-sfarsit-au-recunoscut-acesta-este-adevaratul-motiv-pentru-care-s-a-format-usl-477403.html#ixzz2pcn06ICi