Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Head Hunter

/ #14992 Contractul de privatizare al OLTCHIM va fi semnat la hotelul Double Tree by Hilton din Bucureşti

2013-12-27 18:10

#14990: Musafir - Re: pt 14966: atita timp cind nu ai nici o speranta ca vei avea vreodata rafinaria , ia fiind zob

http://ziaruldevalcea.ro/2013/12/16/contractul-de-privatizare-al-oltchim-va-fi-semnat-la-hotelul-double-tree-by-hilton-din-bucuresti/

Ce zice "tatucul" vostru? Ca aveti salarii prea mari si ca sunteti prea multi. Adica, vrea sa spuna ca, Roibu a gresit cand v-a marit salarile in anul 2011 si cand nu v-a disponibilizat incepand cu anul 2009.

"Pe de altă parte, liderul de sindicat din SC Oltchim SA, Corneliu Cernev, a spus recent că societatea are urgentă nevoie de infuzie de capital privat, ca să se poată restructura cu succes. Cernev susţine că autorităţile s-au comportat iresponsabil de-a lungul timpului cu combinatul chimic vâlcean, care a fost puternic căpuşat şi a avut parte de un management deficitar. Acesta consideră că alte cauze ale insolvenţei SC Oltchim SA au fost reprezentate de majorarea salariilor într-o perioadă în care se acumulau pierderi masive, investiţii enorme în instalaţiile neproductive, lipsa unor măsuri de restructurare în perioada în care combinatul a fost afectat de criza economică. În plus, SC Oltchim SA putea fi restructurat şi în afara insolvenţei, dacă statul făcea la timp conversia creanţelor AAAS în acţiuni."