S.O.S. familia!


Musafir

/ #2789 nu stiu daca e bine

2013-11-15 22:46

nu stiu daca e bine sa postez pentru ca este macabru, insa lucrurile astea se intampla in lumea "civilizata" de la care societatea romaneasca se "hraneste" prin mintile "deschise" ale unora si tind a fi impuse politic fara o minima critica morala. consider ca lucrurile acestea au legatura cu "orientarea sexuala", poate unul dintre cele mai distructive fenomene social/cultural/politice ale momentului si poate chiar si ale viitorului:
http ://theconversation. com/art-and-science-make-love-not-war-1003 - necrofilia ideologizata prin "arta si stiinta" (a se vedea cazul expozitiei human-body de la Antipa unde, probabil oameni ucisi in cadrul regimurilor totalitare si opresive, au fost expusi plastifiati si transati, cu toate ca exista lege precum cadavrele pot fi studiate cu scop stiintific in institutiile de specialitate si doar de specialisti si nicidecum in mod public. un alt exemplu de abuz ideologic pe baza de "stiinta" de data asta.)
http ://www.mediafax. ro/externe/vasta-retea-de-pedofilie-desfiintata-348-de-persoane-au-fost-arestate-in-intreaga-lume-majoritatea-filmelor-retelei-erau-produse-in-romania-si-ucraina-video-11686934 - pedofilia (articol incomplet detaliat de catre mediafax - fratele pro tv - dar gasiti mai multe informatii aici- http ://www.napocanews. ro/2013/11/cazul-retelei-de-pedofilie-ancheta-din-canada-inceputa-dupa-ce-autoritatile-romane-au-prins-un-membru-al-retelei.html - fenomen ce implica baieti, fapt ce se leaga de homosexualitate.)
CNA se vrea deschizator de drumuri pentru astfel de orori (orientari sexuale).
http://www.culturavietii.ro/2013/11/15/pedofilia-si-orientarea-sexuala-un-joc-pervers-cu-o-miza-uriasa/




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...