Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

GICA

/ #10552 Noul Director de la Oltchim - inceputul sfarsitului !!!!

2013-10-26 09:22

http://www.criterii.ro/index.php/en/valcea/7544-scenarii-si-zvonuri-cu-privire-la-noul-director-general-al-oltchim-marius-parvu
Iată cele mai importante speculații lansate de Bursa.
“Dan Voiculescu, fondatorul Partidului Conservator (PC), este un nume vehiculat din nou în legătură cu Oltchim, într-un moment în care autorităţile se pregătesc de o nouă privatizare, de data aceasta prin procesul de insolvenţă.
Liderii de sindicat de la Oltchim au declarat, ieri, după o întâlnire cu noul ministru al Economiei - Andrei Gerea, că Marius Pârvu îi va lua locul lui Mihail Tălpăşanu la conducerea Oltchim. Marius Pârvu a ocupat, până ieri, funcţia de director al diviziei petrochimice Bradu din cadrul Oltchim.
Prin combinat circulă zvonul că domnul Pârvu este puternic susţinut de PC, al cărui fondator are interese mai vechi la Oltchim.
Unul din scenariile care circulă prin Vâlcea este că PC prinde iar teren în Oltchim şi, pe această cale, şi ruşii de la Oil Gas Trade, despre care se spune că prospectează preluarea combinatului pentru Gazprom. Oficial, Oil Gas Trade a anunţat că intenţionează să investească circa 300 milioane de euro în Oltchim şi că este interesat să preia şi petrochimia. Acest scenariu nu exclude posibilitatea ca Roibu să-şi fi dat iar mâna cu Voiculescu ca să preia Oltchim, pe bani puţini, că tot e în insolvenţă şi se chinuie să facă rost de finanţare.
Un alt scenariu care circulă prin Vâlcea este că Marius Pârvu a fost ales în funcţia de director general al combinatului tocmai pentru că este adversar al lui Constantin Roibu, remarcându-se ca un contestatar al acestuia încă din urmă cu câţiva ani. În acest scenariu, Marius Pârvu este promovat la conducerea combinatului tocmai ca să contracareze acţiunile lui Roibu, care, deşi a fost concediat de administratorii judiciari, tot de Oltchim se ocupă şi pune piedici reorganizării.”
Vezi aici CV-ul lui Marius Pârvu: http://www.oltchim.ro/uploaded/cv/Pirvu%20Marius.pdf