Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #9980

2013-10-13 22:24

http://www.evz.ro/typo3temp/pics/03vulpescu_RZV_1bc0065bb6.jpg...

După ce a gestionat circul privatizării Oltchim, Vulpescu ar putea primi Economia

Fostul ministru al Economiei Varujan Vosganian lasă să se înţeleagă că Remus Vulpescu, apropiat al lui Daniel Chiţoiu, ar fi următorul ministru al Economiei.
Remus Vulpescu este unul dintre apropiații ministrului de Finanțe, liberalul Daniel Chițoiu

Remus Vulpescu, director de cabinet al ministrului Finanţelor Publice, Daniel Chiţoiu este varianta cea mai probabilă pentru a prelua conducerea ministerului Economiei, lasă să se înţeleagă fostul ministru Varujan Vosganian.

Acesta a scris, pe blogul personal, că Vulpescu s-a instalat în biroul său imediat după ce şi-a dat demisia. "Vreţi să ştiţi cine a fost cel care a ocupat biroul meu, după ce mi-am trimis demisia la Palatul Victoria şi am părăsit sediul Ministerului Economiei? The winner is... Remus Vulpescu!!!", a scris fostul ministru al Economiei Varujan Vosganian, pe blogul personal.

Unul dintre apropiaţii lui Daniel Chiţoiu, Remus Vulpescu a fost şef al Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie a semnat intrarea în insolvenţă a Hidroelectrica, în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie al companiei. Numele său este însă legat de gestionarea privatizării eşuată a combinatului Oltchim. După situaţia de la Oltchim, premierul Victor Ponta a anunţat că Vulpescu nu se va mai ocupa de privatizări la OPSPI şi i-a reproşat acestuia faptul că s-a lăsat atras în farsa şi circul organizate de Dan Diaconescu, câştigătorul licitaţiei pentru Oltchim. La rândul său, Vulpescu a spus că îşi asumă eşecul privatizării Oltchim.

Diaconescu a declarat că, la o şedinţă de negociere, Remus Vulpescu, le-ar fi pus invitaţilor săi să asculte muzică de Tudor Gheorghe. El a mai spus că a aflat de la avocaţii săi că în alte zile Remus Vulpescu le-a pus invitaţilor săi să asculte piese ale AC/DC şi Phoenix. Vulpescu a negat însă informaţiile furnizate de Diaconescu.

PNL decide marţi cine va conduce Economia

Printre alte nume vehiculate pentru preluarea ministerului Economiei se numără şi Teodor Atanasiu, fost ministru al Apăririi şi şef al AVAS, deputatul Cristian Buican, lider al PNL Vâlcea şi Iulian Dumitrescu, senator PNL de Călăraşi. Liberalii vor lua o decizie oficială în acest sens în urma şedinţei conducerii partidului de marţi.

Citiţi mai mult: După ce a gestionat circul privatizării Oltchim, Vulpescu ar putea primi Economia - Guvern > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/1061898.html#ixzz2hdxT0dMn
EVZ.ro